Monday, October 28, 2013

Tahniah!

Omedetou untuk adik. Majlis Konvokesyen 27 Oktober 2013. En. asben pun berkonvo jugak. ;-) 

13 comments:

LydSunshine said...

Rindunya nak tgk batrisya, hakeem dan haziq.

Acik Erna said...

Tahniah untuk adik dan suami as

asyifa mustaffa said...

Tahniah buat kedua duanya...

Safi Melani said...

Dah lama tak dengar khabar berita..
Postlah banyak2. Rindu dkt Batrisya, haziq ngan haqem tu.. huhu :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah adik dan en hasben As... Alhamdulillah bila berjayakan... gembira bersama kaum keluarga ;)

kasihredha said...

Salam
Rindunya

Nieda ramly said...

tahniah!

Kang Zeer El-Watsi said...

assalaamu'alaikum..selamat pagi....maaf, saya izin nyimak blognya ya... d tunggu kunjungan baliknya di blog saya.. Banyak postingan tentang doa, amalan, wirid, bahtsul masail, artikel2 keagamaan, humor, dan lain sebagainya... doa saya, semoga anda mendapatkan kesuksesan selalu ^_^


http://jagadkawula.blogspot.com/

fazianbatrisyia said...

course apa yg adik ambik tu? da kerja ke sambung lagi...

fatimah said...


assalam kak.

br usha2 psl bersalin di jepun, trus jumpa blog akak dlu. menarik pengalaman akak bersalin di jepun. tp boleh sy tahu akak duk area mana? prefecture tu dlm tokyo kah?

husband sy akan kena transfer ke jepun setahun, start januari 2014 ni. dan kami tgh survey2 info psl bersalin di jepun (hoho..dok bw perut dh nih). tapi akan ke area yokohama port, dlm tokyo. akak ada info lain atau kawan2 yg penah bersalin di jepun and harga ke kak? lg 1 akak bersalin di hospital apa? nama apa?

sbb ada blog lain yg saya baca, ada yg free sponsored, ada half sponsored. ada yg gtau malaysia embassy refund. (maksudnya refund ni apa?) saya xfhm lah..

lg 1, akak dan keluarga pergi belajar di jepun ke kerja? sbb sy rs akan ada beza kalu bekerja dan bljr. yg bekerja mgkin ada allocation company cover.. penting jgk utk sy tahu itu.

sy.tak.penah.smpi.jepun.lagi.

maaf, sy xtau nk tnya sapa lagi.

sitiezahim said...

salam kak as.. eh bukan ke dulu husben akak blaja kat jepun ke? konvo kat msia?

tenku butang said...

tahniah!

Asmara said...

TQ All. Act. husband dah konvo phd kat jepun. kat msia dia staf akademik so kene berarak pakai jubah universiti. :D

Fatimah, mohon maaf tak sempat nak reply mesej (jarang bukak blog). act.saya dah balik msia. jika tak keberatan boleh email pada saya asmara_c@yahoo.com.