Monday, February 10, 2014

Nak cuti!!

Assalammualaikum, blog yang dirindui selalu. Hampir terlupa ada blog. Bila terbukak je tetiba rasa nak menulis. Tulis pendek je, nak cutiiii panjangggg lagiiii!! Penat la kerja balik Malaysia ni. Dah setahun kerja ni rindu nak masak2 beriyer, baking2, ambil gambar makanan, blogging, menaip, edit gambar, golek dgn anak2, berjalan2 ditempat sejuk,.. hehe... itu je nak tulis. Nanti rajin saya singgah lagi. ;D

Sekeping gambar bersama ex-blogger di Jepun. Juwita Yokohama dan Umi Saitama. Tahniah Ita selamat dapat baby girl. Melawat ita tempohari. Oh ye Haqem dah 4 tahun 14 Januari yang lalu. huhu.. tak sempat nak update cerita pasal Haqem. Jumpa lagi.. :)


9 comments:

me suya said...

takpelah kak.. Update je bila free..jgn biar terkubur terus taw.. :)

~ yus ~ said...

Ada nampak gambar ni kat insta Umi hari tu.

Alah As, sekali sekala update lah, akak pun baru rajin updapte balik...hehe.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Salam As,

Rindu akak dengan cerita keluarga As... dah besar ye Haqeem.. Happy belated birthday Haqeem :)

LydSunshine said...

Lamanya tak dengar cerita As. As kerja ye kat Malaysia?

Acik Erna said...

dah balik malaysia tak cukup masa ye As

sitiezahim said...

hehehe memang syiok kan buat benda2 yang kak as tulis tu.. :D

ADEEYA said...

Rindunyaa kat Batrisya, Haziq, Haqem..

FnF Simple Life said...

As... cuti jgn tak cuti..hehehe... ya Allah bizi nye life kat msia ni kan.

sarah said...

haii...meh la kita rajin2 update blog...heeee