Tuesday, May 14, 2013

Genap 10 tahun..

Salam kepada semua. Masih ada yg sudi ke nak singgah sini. Blog dah sepi dan sunyi. rindu jugak nak berblogging, blog walking tapi susah betul masa tu nak diberikan pada blog ni. huhu..

Sejak dua menjak ni dah berminat pada novel pulak dan rajin pulak layan drama2 tv melayu ni. hehe.. harus masa rehat adalah depan tv! 

Tahun ni banyak dah melancong satu Malaysia. Tapi tak berkesempatan nak update. Memang betul2 busy esp. weekend dan cuti sekolah!

Masak-memasak, baking-membaking sudah tiada dalam agenda. huwaa... masak simple2 boleh la. 

Menunggu nak masuk rumah baru. Sekarang masih duduk rumah homestay saya. Lepas pindah baru jadi homestay balik. Itu antara sebab malas nak buat apa2. Masuk rumah semua dah ada. Oven dan mixer je takde. hehe..

Anak-anak Alhamdulillah.. dah serasi dengan Malaysia. Aiseh nihonggo hampir dilupakan. Kecuali Batrisya masih suka menulis guna tulisan jepun. Tulisan masih tak cantik. Terima kasih buat kad hari ibu utk mama. Sayang anak2 mama..

The reason menaip hari ni... Alhamdulillah.. genap 10 tahun usia perkahwinan kami. Moga terus berkekalan hingga ke Syurga. Amin...

Hadiah blink2 dari suami tersayang, dan utk dia diterbangkan jauh dari US. hehe.. Love u always.. 

Sedekad telah berlalu. Moga hari2 yang dilalui akan terus dirahmati dan diredhai. Amin.. 




31 comments:

Teena Tna said...

Semoga berbahagia slalu...
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

insanbiasabiasa.blogspot.com

Acik Erna said...

Assalam As..Tahniah..Selamat menyambut ulang tahun perkahwenan..semoga terus berkekalan selamanya dan bahagia selamanya disamping anak2 dan anak baru nanti..Insyaallah

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Barakallah lakuma fii khair As... semoga kekal hingga ke syurga ;-)

p/s rajin2 lah update blog rindu akak tau ;-)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Asmara..HAPPY ANNIVERSARY YG KE 10..k.atie doakn semoga asmara terus kekal bahgia hingga ke akhir bersama suami trsyg.Aamiin

kasihredha said...

Rindunyaaaa
Hugs
Semoga bahagia hingga akhir hayat

Cheq Sue said...

tahniah...semoga terus bahagia ^^

Unaizah said...

Happy anniversary...moga kekal ke hujung nyawa.

ADEEYA said...

Happy anniversary to both of you.. Rindu nak baca cerita pasal Haziq, Haqem and Batrisya..

~ yus ~ said...

Happy 10th annoversary As and Kery. Moga bahagia hingga ke syurga....bz bebenor ya?

Amie said...

Assalamualaikum As,
Tahniah! 10 tahun melayari bahtera rumahtangga bukan satu tempoh yang singkat... tempoh itu sebenarnya tempoh untuk lebih mematangkan pasangan suami isteri... moga ikatan kebahagian berkekalan hingga ke syurga... amin.
Selamat hari ibu As.

lady lavender said...

Hepi anniversary as...semoga kekal hingga ke syurga ameenn..

Ijah EmoTemo said...

happy 10th anniversary akak!! semoga terus bahagia bersama keluarga :)

Ain SSB said...

Aw congratulations on your 10th anniversary Kak As! Ehh chop, akk dah balik Malaysia ye? Baru tau. hehe. Rindu nak baca akk punya blog entri!

ShidaGhazali said...

assalammualaikum kak..
tahniah...semoga terus kekal bersama till jannah...amin...

Intanaziela said...

tahniah Asmara....rindu nak baca coretan As...lepas ni pindah mana pula As?

rostina76 said...

salam as…..happy 10th anniversary. semoga kekal till Jannah, amin3x

me suya said...

Happy Anniversary Kak As.. hopefully Batrisya akan terus menulis with foreign lang.. satu added value utk die bila besar nt :) Akak keep encourage die eyh.. :)

aBoi said...

Semoga berbahagia hingga ke akhir hayat kak asmara... =)

Nazayiena Ayiena said...

Hepi anniversary yg ke 10 buat As dan suami,semoga rumahtangga dirahmati Allah SWT.

Jom join bloglist kak Nurul.

アヌム said...

Happy anniversary kak as :) l

アヌム said...

Happy anniversary kak as :) l

fazianbatrisyia said...

Tahniah as & suami.
Semoga doa dimakbul Allah.
Nampak & mmg bizi kan dgn kerjaya & family...

Lama tak jumpa!

~♥ OjaAmran ♥~ said...

happy 10th anniversary kak! :)

Chekgu Azrine said...

Congrats sis...dh 10 tahun...

sitiezahim said...

eppi anniversary kak as...:D

Azian Elias said...

Assalam...


Nnt bila dah settle semua boleh lah avtive blogging..

Cik TeN10 said...

omedetou ! semoga bahagia hingga akhir hayat :)

kat nihon sekarang ni dh masuk natsu. mmg panas sgt la. kdg2 tu sampai pening kepala terlampau panas. rindu plak nak balik mesia

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.712
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

FarhanahAdzlan said...

semoga berkekalan hingga ke akhir hayat and2 till jannah :)

Khariatul Hakmah said...

salam blogwalking..jemput ke belog saya tqvm...selamat hari ulangtahun perkahwinan semoga kekal hingga akhir hayat

Anonymous said...

As slm,
Dari hari ke hari melawat blog,tp dah lama tak update. Balik je Malaysia terus blog ni sepi hehehe.
Have a nice day