Wednesday, October 3, 2012

Rindu..

Rindu nak berblogging, rindu nak blog walking, rindu dengan suasana yang lama. Sekarang dah teramat bz. Ada masa nanti story mory. A new life has begun...

23 comments:

Acik Erna said...

assalam As..acik pun ridu..nak baca cerita2 dari As

Amie said...

Pelan2 As... utamakan yang penting dulu...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam asmara...mmg kita rindu ngan kawan2..blog kiter TP tugas ada yg ada harus didahulukn.
asmara update pendek ni pun dah trubat rindu kawan2 semua pd asmara.

Teratak Hami said...

Dah balik M'sia ek? Bkt Katil?

MystoryPic said...

kenapa Asmara... ada penghijrahan ke??

sabar dubai said...

kite pon induuu nk p mne tuh kak as

nur easy said...

New day has begun...:-)

ieda said...

aah lahhh winduu ngan As :))

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Akak pun rindu dengan cerita2 dari As tentang kehidupan di Nihon... cepatlah story mory ye :D

Mixed-family in da house.... said...

kak as...rindu juga cerita dari sana.....

t.o.p.a.z said...

akak ni dh balik malaysia ye

Chekgu Azrine said...

take care sis..

LydSunshine said...

RIndu dgn cerita ceriti As juga tentang negara Jepun.

Unaizah said...

Busy nak balik Malaysia for good ke? Baru je teringat kat As, tengok-tengok ada entry pendek pengubat rindu.

mama sara nur said...

rindu jg gn cerita2 dan gambar2 disini
nanti x buzy cerita ye

Papa Mifz said...

kalau dah x bz update la yer...:)

Irfa said...

pelan2 kayuh org kata ;)

sue-sama said...

sue doakan yg terbaik! :)

lavenderlover said...

rindu akak juga..lama dah nadia x blogwalking & berblog..almost a month juga la..tp nadia ada wat post baru..kalau suid baca la ,k..hehe..

PINATBATE said...

dah balik Malaysia ker..? atau berpindah..?

mia izzati said...

bestnye akak dok jepun huhu..leh tengok hachiko ye dak...takpe nanti tak bz leh blog2 lagi

mama leen said...

hye.. salam kenal orang jauh.. :)

sohoque said...

Errrr. Tumpang singgah. 1st time singgah sini