Monday, September 3, 2012

Mari Belajar Melukis

Lukisan yang mudah. Act. ada 3 lagi tapi dah terdelete. hukhuk.. Gambar ni diambil dari buku kat klinik. Sambil2 tunggu turn Haqem mama tengok buku ni sangat menarik. Boleh la kan untuk dishare. Harap2 bermanfaat pada yang lain. :)




Haqem ambil krim sapu masa ni, kakinya gatal2. Mini library kat klinik kanak2. 

10 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

kalau dah namanya blogger,,, sumer nak kena amik gambar,, hehe,, and the pictures become very precious :D

ieda said...

memang bagus buku nie ;)

SURIA AMANDA said...

thanks..boleh bg kat Dania ni..dia suka bab lukis2 ni...

Kesuma Angsana said...

dapat kat anak bongsu KA ni mmneg melompatlah dia

LydSunshine said...

Nampak je senang ni As. Kalo jenis tangan keras cam saya, nak lukis bulatan tu mesti senget2 punye. Kalo jadi pun lepas dah banyak kali padam dan lukis balik. kekeke.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Rupanya mudah nak melukis... tapi bagi orang yg keras tangan macam akak ni memang susah lah..:D

Terima kasih As.. boleh akak kongsi gambar ni utk budak 3 org dirumah ni melukis :D

FnF Simple Life said...

leh try lukis atas penkek... bg anak2 seronok nak makan he3x

Nieda said...

start sebelah kanan mcm baca huruf jawi pula Jepun ni.

Chekgu Azrine said...

sure anak rine akan suka buku nih..serius..

Ijah EmoTemo said...

eh mudahnya cara2 nk melukis tu kikikiki. ni boleh ambil ni , boleh suruh si kenit tu belajar melukis ni pulak hahaha