Thursday, September 20, 2012

Blogger new look! and super busy!!

Aiseh dah bertukar wajah pulak blogger ni. Kene belajar la cara nak guna dashboard yang baru. huhu..

Minggu ni hingga minggu depan saya adalah super2 busy. Berkemungkinan berhari2 atau berminggu atau berbulan blog ni tak berupdate. Masih banyak cerita ceriti yang yang dikongsi, tapi kekangan masa yang tak membolehkan saya duduk depan komputer lama2. InsyaAllah panjang umur bertemu lagi dengan semua. :) Terima kasih yang masih sudi datang melawat, mana yang sempat saya akan bw. Ada masa saya update lagi. :)

13 comments:

Kesuma Angsana said...

okies.....

Rai Ourkizuna said...

as,
take care ok..mesti rindu nak tengok post2 makanan jepun dan berita anak2 kat sana..

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

sama kakD pun byk cerita nak dikongsikan tapi penyakit M plak...

Asyifa Mustaffa said...

baru lagi ke? sy pnya dah lama betukar nya dashboard tu....sblm puasa lgi rasanya.....memula memang cam pening skit nak layan...dah lama2...kira ok la...senang je....

selamat bereksperimen dgn bende baru....hihihi....

kasihredha said...

jgn lama2 menyepi ye...
nanti winduu

LydSunshine said...

Patut la lama tak nampak As update blog. Bz rupanya.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Jangan lah bz sangat As.. nanti rindu cerita Nihon tu :D

pB said...

tak suka betul blogger pesen baru nie

Teratak Hami said...

Bz sebab pergi main ski ke? Emm, baru autumn kan?

mama sara nur said...

okey..lama tu mesti ridu cerita2 disini

ishamizu said...

Salam As

Kita pon terkejut tgk blogger new look ni..terkial-kial explore..hihi..tp takpe lama2 ok insyaAllah :)

muslimkidsshop said...

Hello! Educate your kids with our islamic learning tools... it's fun and cute!

Http://muslimkidsshop.blogspot.com

dilabangiWORLD said...

salam as...
ya lah blog berformat baru. sesekali agak janggal jugak ka. menaip tak selaju dulu kekdahnya hehehhee...
happy sunday ya