Friday, August 24, 2012

Kipas Sepit yang comel!

Kipas comel untuk pakai sorang2. Sepitkan kat meja atau mana2. Senang jugak nih. Sama size Haqem je kot. :D Kuat anginnya, sesuai sangat la pakai masa panas2 ni. :D

10 comments:

Daddy Ziyyad said...

pakai letrik eh?
balik malaysia, kirim satu boleh? ~hahaha..

Chekgu Azrine said...

best ni..kat malaysia ada ke?

Ena's Palace said...

comel je...

lady lavender said...

memang kecik! Time ni lah masing2 carik kipas :-)

Acik Erna said...

assalam as..memang best ni..kat jepun je ke ada jual.kemain comel senyuman model tu

Ijah EmoTemo said...

eh bestnya! hahaha..dekat Malaysia tak ada lagi ni hahah

diha said...

hepinye haqem..comel~

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Memang comey sangat kipas sepit.. sesuai sangat lah utk si Haqem ni :D

MystoryPic said...

alahaiii.... sama je cute ngan adik tu

wawa abdullah said...

Comeynye kipas sepit tu..cmtu sng la klau nk bwk g mn2.. :)