Monday, June 4, 2012

Newfoundland Dog

Ternampak masa matsuri(festival) tempohari. Takut nak pergi dekat, tapi saja2 ambil gambar. Macam bear pun ada, anjing jenis penyelamat. Musim sejuk berguna nak cari orang hilang dalam salji. Boleh nampak perbezaan dengan anjing sebelahnya (gambar atas kiri). Dah ambil gambar cepat2 lari. hehe..

9 comments:

Nadiah Sidek said...

huhu..besarnya!

sue-sama said...

okii!!

Nieda said...

besarnya saiz anjig ni... takut nak dekat.

Hanis MY said...

Ha ah la kak as cm teddy bear pun ada eh kena guna teddy ke? Hehe

aimi said...

bestnyaaa! macam dog dlm cite denice the menace eheeh tapi ruff tu color putih. rasa mcm nak pepelokkk je ekeke

Cik Eka said...

amboi besonyer.. takutnyerrrr.....

kalau kene kejo ni,memang mengah habis

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

selalu jumpa gak yg jenis besaq mcm ni if terjah outlets....ya ampun byk giler nihonjin ni bawa dogs theyols

shidaghazali said...

omak aihhh, bosarnya,,,
ni kalau gigit kita ni jenuh la nk samak...hehehehe

LydSunshine said...

Mak aihhh.... besarnya... Tapi bulu lebat. Jambu je. Heheh.