Monday, May 7, 2012

Welcome to Japan!

Cuti panjang sempena mak dan abah datang ke jalan2 ke Jepun pada 28 April yang lalu. Memang suruh mak abah datang time golden week, cuti terpanjang di Jepun. Dapat jugaklah bawak jalan2 di Tokyo 4 hari. Hari ni dah mula sekolah, rutin dah kembali asal. Mak abah cuti 2 minggu, Sabtu ni balik dah. Rezeki mak abah dapat tengok bunga, tulip, salji, sakura. Happy sangat!
Di bawah pohon sakura yang masih berbunga. Bersambung lagi nanti.. ;)

29 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Semua blh Tgk Kira Bertuah sgt tue
Rugi x jmpa akak ms kt hitachinaka tue

Nieda said...

Cantik sungguh musim bunga di sana. mesti mak dan abah As gembira bercuti di Jepun.

Liza said...

salam asmara...mmg cantik bunga2 tu kan...bila lah akk nk sampai sana....

yatie chomeyl said...

wah mesti best mak abah dtg dr msia kan...bnyk la kirim mknan msia agaknya ni eheh

Qasey Honey said...

bestnye...xnk jemput kita ker...hihi

LydSunshine said...

Patut le lama senyap. Cantiknya tulip. Tulip adalah bunga feveret saya.

Hanis MY said...

luasnyaaa ladang tulip tu, tak sabar nk tunggu story mory...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

As Salam,

Rupa mak As macam As lah, mula2 tak perasan, bila tengok betul2 baru perasan.

Seronokan bawa mak dengan ayah jalan2 kan..

Patutlah blog lama menyepi rupanya ada tetamu... :))

Mamasya said...

Salam As.seronoknya parent dtg...lepaskan rindu dgn cucu. cantik sungguh bunga tulip tu...sakurapun cantik.

Teratak Hami said...

Untung makcik dan pakcik :-)

keli menari said...

seronok seronnok !
wait next entri !

ADEEYA said...

Lawanya Tulip ! :D

ADEEYA said...

Lawanya Tulip ! :D

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

baru jA masuk tngk kat blog ayu...

jeles la...lepa boleh ambik pict dgn tulips...

santeeekkkk loooo....

~♥ OjaAmran ♥~ said...

OMG cantiknyer tulip!!!

Asyifa Mustaffa said...

seronoknya...
teringin sngt nak ke Jepun tu...
x tau la nape...tp sy mmg suka nak ke sana...ntah bila la tu....

Acik Erna said...

salam as..seronoknya mak abah datang ye..
cantik2nya bunga tu as..bertuah mak as..dapat melihat sendiri bunga2 yang cantik

hana said...

ya Allah cantiknyer! rindu sungguh sesungguhnyer!! puaskan la korang guling2 kat situ... blk sini nanti guling2 kat bunga taik ayam jerk.. hahahahaha.. sadis!

kasihredha said...

cantiknya sakura tu...untung mak abah As...tepat waktunya :)

Chik Att said...

lepas rindu dendam lah ya ...

Nadiah Sidek said...

seronoknya parents datang! dah la masa musim bunga. boleh ambil gambar puas-puas :D

Nieza said...

bestnyer bila dapat tgk musim bunga disana...sakura sini mcm tak timbulx2 jer lagi..hehe

FnF Simple Life said...

sini tulip dah end season dah As...sana siap ada salji lagik ye...best nye

Amie said...

As,
tak sangka... walaupun Jepun negara berteknologi tinggi, negara industri tapi melihat ladang tulip... alahai....alangkah indahnya negara matahari terbit itu ye...

Nazayiena said...

Seronoknya pegi Jepun pd musim bunga,cantiknya.....

~~zana@pb~~ said...

Salam kenal As...pernah juga 3 bulan di Jepun dulu tapi tak sempat tengok sakura, cuma merasa salji je. Kat tempat kita tak boleh tanam sakura eh? panas kan...mungkin tak boleh hidup subur.
Seronok la mak dgn abah, nampak happy tu...

Papa Mifz said...

seronok la kan mak abah dtg melawat...:)

Cik TeN10 said...

Alahai pendek bebeno citenye.. Intro je lah ea? Baru syokk nak baca cerita GW tgk2 abes da..hahahh cepat2 sambung ea :)

anna said...

the scenery is so breathtakingly beautiful.. masyaAllah..

welcome to japan auntie n uncle **hehe..nak jugak wish..hehe**