Monday, May 14, 2012

Sayonara..

Sob2.. mak abah dah balik semalam. Alhamdulillah dah selamat tiba di Malaysia, sampai2 je terus online skype sampai ke malam. Terkenang2 mak abah kat sini, mood sedih.. gambar dan video banyak sangat, tengah susun2 untuk abah print dan simpan dalam album gambar. Abah kalau jalan oversea memang akan print semua gambar dan simpan dalam album. Rindunya..

Yosh! hari ni rutin hidup kembali seperti biasa. Esok2 InsyaAllah saya bw blog kawan2. Terima kasih yang komen dan masih datang singgah walau tak update. Harap2 mood untuk blogging terus ada. InsyaAllah.. :)

13 comments:

Hanis MY said...

mesti mereka seronok sgt2... okies saya menanti update dr kak as...

FnF Simple Life said...

Oh... dah balik dah ye parents As... hope boleh jumpa mereka lg di msia pula nnt...InsyaAllah ;)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Rasa sekejap jer 2 minggu tu ye As, dah balik mak abah As, nanti 2 minggu jua menjadi igauan As.. rasa-rasa mereka masih ada di Nihon...

Selamat bersiaran semula ^__^

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tetiba jadi rindu ngan umi ngan abah ai jugak la akak....uwaaaa sobs gak

LydSunshine said...

Lamanya as tak update blog.

Nadiah Sidek said...

sekejap je la ye mak abah akak ke sana

Acik Erna said...

assalam as.insyaallah nanti bertemu lagi..

SURIA AMANDA said...

insyaallah nanti dorang dtg lagi...

Unaizah said...

Rupa As macam rupa mak As ye. Sure seronok habis sepanjang diorang di sana. Dapat la melepas rindu. Cucu-cucu pun blh bermanja.

sitiezahim said...

huhuhu bab pisah2 ni tak sanggup...uwaaaaa (tulun nangis sama)

~~zana@pb~~ said...

Alhamdulillah mereka selamat sampai. Ada rezeki jumpa lagi, jangan sedih2. Kita yg dekat ni pun lama tak jumpa, rindu mmg rindu tapi emak ada ramai anak2 dan cucu yg memeriahkan hidup dia....huhu...sebak ni.

Teratak Hami said...

Mereka pun sure terasa rindu nak dengar cucu2 cakap jepun

eruniahasano87 said...

akk nak tanya kat sana tmpat apa yg best..pginapan sllu nya brapa yerk kat sana huhuh...