Thursday, May 17, 2012

Hadiah untuk cucu

Alhamdulillah, terima kasih tok mak dan tok bah bagi hadiah untuk Batrisya. Gambar untuk kenangan dan ingatan dari kami.
Aksi gambar yang berlebihan, mama layankan je dan simpan jugak kat sini.
Cucu perempuan dapatlah, cucu laki barang lain. Terima kasih yang tak terhingga buat mak dan abah  atas tanda ingatan buat kami di sini. Alhamdulillah.. :D

22 comments:

yatie chomeyl said...

dah gaya mcm sailormoon dah batrisya posing ni hehehe

mama maman aka yana said...

sesuai buat yg cumil tuh kannn..:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

syok jadik gegurlz....
blk mesia risau gak kecik2 pakai brng kemas ni akak...sini ok la safe....teringat ai kecik2 dulu tok beli 3 pasang rantai kat kami 3 beradek.....@.@

kasihredha said...

comeyyy nya...sweet

SURIA AMANDA said...

alhamdulillah...atuk ngan nenek sayang cucu kan..

Asyifa Mustaffa said...

Sakannya dia posing !
mukanya pun dah mcm orng jepun ler...:)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Asmara..baiknya Tok mak & Tok Bah.Klu tiap tahun dapat hadiah camni..untung lar Batrisya.:D

Unaizah said...

Alhamdulillah, rezeki Batrisya. Org tua-tua suka bagi hadiah brg kemas kat budak kan :D Anak akak pun dpt brg kemas gak dari tok. Apa-apapun it's a very valuable gift sebab emas harga tak turun whoa.

Teratak Hami said...

sweetnya Batrisya ...

Nazayiena said...

Baru nampak muka Batrisya betul2,cantiknya gelang tok mak dan tok bah hadiahkan...

Lady Lavender said...

waa...dapat ole2 dari malaysia...
bertambah comeylah yang memakaiya :-)

Nuwairani Ismail said...

untungnya dapat anak perempuan ni. selalunya atuk nenek bagi hadiah macam ni la.

FnF Simple Life said...

comelnye si batrisya nih... mesti hepi sgt dapat gelang atuk bagi kan ;)

So Shy Lady (SSL) said...

ewah2x fewwwiiit!

Nieza said...

cantiknya gelang..bertuah cucu ni. teringat masa akak kecik tok akak ada hadiah kan rantai tgn sampai sekrng akak masih simpan sebab nak pakai tak muat tgn:)

~ yus ~ said...

wah! dapat gelanglah batrisya. Makin putih melepak tengok dia As, kalau Alia dah makin hitam...huhu

Hanis MY said...

cantik! ada loceng dengan love pulak tu i likeee (over sokmo i ni hehe)... boleh pakai g skolah ke nanti kak as? kalau kecik2 dulu pakai time raya je wuwuwu...

Nadiah Sidek said...

cantik gelang batrisya :)

aimi said...

cantiknyaa batrisya. :)

me suya said...

cantik.. Suya baru hajat nak kuar lunch hour nt.. nk cari gelang gak for my mom.. hadiah hari ibu... Comellah Batrisya

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

dah macam model dah.. hehee
geram tengok lesung pipit besaq tu (^___^)

Anonymous said...

Sedih la tu kan mase tulis entry ni..:p