Saturday, April 7, 2012

Kotaro-kun

Anak Hiyori-san yang sangat montel. Geram betul nape baby Jepun kebanyakannya debab2. hikhik..Usia 4 bulan, fully bf. Haqem jeles mama pegang, Batrisya dan Haziq suka sangat dapat pegang baby. :D

*Bangun pagi terperanjat tengok luar, memutih je, salji makin tebal. Rupanya malam tadi makin lebat dia turun. Masih boleh nak main ski lagi ni. :D

13 comments:

ijayuji said...

Salam kak, betul2!!! kalau tgk bb2 jepun kat sini ya Allah! gerammmmmnyerrrrrrr! montel dialain mcm betul ehehe... dulu2 kita tgk gmbr suami kita masih bayi pun debab sgt2!! ahahaha...suke betul tgk gmbr suami kita masa dia bb sbb bulatttt! ank akak suke tu nak adik lagi lerr tuu, gannbate!!! hihihi

Mamasya said...

Salam As,geram tengok pipi anak jepun tu....bam..bam...hi..
salji masih tebal di sana...puaslah anak2 As main salji.

Hantu Kak Limah said...

salam...huhuhuhu...kalo pegnant mmng selalu nk ngadap cite jepun or korea...untung2 dapat anak putih gebu cam dorang...hehehhehe.....comeyyy sangattt....

me suya said...

betul tu kak.. Kat sebelah quaters suya ni ade penghuni jepun berkeluarga.. Ade baby kecik 6bulan kot.. comel bangat.. isteri ikut suami kena on site for few months.. :) comel!

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

besnyer main salji... bilala is dapat merasa (^____^)

FnF Simple Life said...

wah...mmg chubby sesangat ;)

ShidaGhazali said...

kus smgt... debab..
tp anak2 malaysia pun ape kurangnya even made in japan, still comel...heheh

.:hana radzi:. said...

susuilah anak anda dgn susu daripada badan anda..sedangkan lembu pun susukan ank dia.xkan kita nak bg susu lembu kt ank kita..huhu..-katanya my fren.. :D

kasihredha said...

comey comey
bestnya boleh main salji lagi

yatie chomeyl said...

saya pun terfikir gitu gak....rhen kwn2 ckp sbb diorg minum susu yg ada myukazaii buta kot kui3x

wa said...

wah....memang chubby , kak, bulan 4 salji tebal lagi ke ?...bestt sangat2laaaa...

Kak, kalau wa pegi dalam awal bulan 12 kan, area mana dah salji masa tu ek.. just nak main salji je..bukan nak si pun hik..hik..
tak puas main salji kat Kasmir hari tu..:(

Asmara said...

Hana Radzi, hihi.. tu la kan. anak sya Haqem dah 2 tahun 3 bulan masih fully bf sampai skrg! kakak dgn abang dia smpai umur setahun lebih, tp tak debab mcm ni. uhuhu..

yatie, maybe la kot. hahah..

Wa, pergi Hokkaido terus, kat sana salji ala2 sepanjang tahun gitu. hehe..

SURIA AMANDA said...

cutenya...musim salji lagi eh kat sana?