Wednesday, April 11, 2012

~ Haz-illa!

Kerja bapak dan anak. Kelakar pulak tengok aksi ni, papa kata idea Batrisya. Haziq+Godzilla = Hazilla. hehe.. kowaii katta!! Haziq boleh makan Batrisya. Amik gambar sekali je guna phone papa. Menjadi pulak tu, mama simpan sini buat kenangan. hehe..

*Baru tahu Msia cuti apa hari ni, patut semalam ramai kata hari ni cuti. Daulat Tuanku! :D

30 comments:

diha said...

hehe..comel je mereka2..
a'ah, hari ni cuti pertabalan agong..hehe

rosmina samin said...

Hahaha so cute kak... Sy pun suka buat gambar Mcm ni... Hihihi, yup hr ni msia cuti... Time to pergi tengok movie :p... Have a nice day kak n family...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kretif mcm haziq nak telan batrisya...kawaiiii

ijayuji said...

Salam kak, ahahaha.... kyeopta!! bijak2 teringin nk ambik gmbr2 mcm ni tp tak de kepakaran nak mengejas jarak ehehe...

ShidaGhazali said...

comelnya....macam2 la idea budak2 kan...

yatie chomeyl said...

kalau batrisya buat muk atakut lagi terbaik shot ni hahaha rajin pap diorg melayan anak2 posing ;)

keli menari said...

kreatif ! haha

me suya said...

Kawaii.. hehehe kretip la pemikiran batrisya.

ieda said...

ahahahha x terfikir punn akk ;)

Hanis MY said...

mmg kreatif... comel pulak nama hazilla hik2...

Ijah EmoTemo said...

hahahah comel gmbr ni!!

Acik Erna said...

macam separuh badan msuk mulut haziq ye..pandai

wawa abdullah said...

heheh..kreatif betol la..Wawa tengok pun dok senyum sorg2.. :)

ADEEYA said...

Styleeee! :D hehehe

Unaizah said...

Cute je telatah dua beradik tu :D

Nuwairani Ira said...

kawaii!!! hihih...ada2 je diorg ni kan....tapi menjadi la gmbr ni

FnF Simple Life said...

huhuhu...takutnya...kretif sungguh

γ‚·γƒ£γ‚€γƒž said...

hahaha hazilla. lawak lols! stove kita mcm sebijik je kak as.

Nieza said...

wahh ni babak spontan ke? menarik betul..hehe

ya la As org Msia yg dok luar ni tak dpt cuti pun kan...nasib baik kita hari-hari cuti kan..hehe

Nieda said...

HAari ni cuti tapi mcm tak cuti . Pergi sekolah juga ada latihan koir.

Amie said...

Sportingnya anak beranak semua...bahagian hidup sekeluarga ye As he he hehh memang jadi kenangan melucukan bila besar nanti.

sabar dubai said...

hahaha kreatif...nk tergelak pon ade tgk nih kak as..hahhaha kenangan ni...

Nadiah Sidek said...

hehe..kreatif!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Mula-mula akak tengok gambar tu, terperanjat akak, lepas tengok betul-betul baru perasan candid pic.. memang kreatif lah en suami As :D

Kamalia said...

sangat kreatifla batrisya..:)
hehe,tapi nama hazilla memang super kawii..ekeke

LydSunshine said...

Hahaha... kretip. Nanti nak buat jugak le camni. *tiru. Heheh.

Zurina Hj.Zainal said...

hahaha!! mmg menjadi gambar ni....nk wt gak la...heheheh...

Teratak Hami said...

kawaiiiii .....

Nazayiena said...

Kreatifnya diorg nie....

Juliet_iRa~" said...

alooo comelnya!:D