Friday, March 30, 2012

Kamen Rider Fourze

Show yang ditunggu2 Haziq nak tengok Kamen Rider Fourze ni. Stage kat luar walau berbumbung tapi tempias salji tetap kene. Kami duduk barisan depan sekali pulak tu, bila angin tiup mmg terasa sejuk sangat. Haqem kene tempias salji, pakaikan snow cap tapi dibukaknya.
Tak kelip mata Haziq, takut jugak bila yang jahat tu turun stage lepas tu tangkap budak. hehe..
Bertukar Fire States, lepas tu ada jugak yang Rocket states. Mama tak kenal pun nama2, Haziq tau la. Lepas show ada sesi bergambar, tapi malas nak beratur sebab salji makin lebat pulak. Sempat la amik video sebab tak ada larangan amik gambar dan video. ;D




16 comments:

yatie chomeyl said...

Haqeem x takut eh kak As? kalau SN mau meraung dah ni bila tengok maskot cenggitu

aReLaN said...

hohohoh...tak pernah tengok benda gini masa kat jepun.al-maklum la bujang.takde anak nak bawak.gi tengok untuk diri sendri,kang kata cam budak2 lak.hahaha

Asmara said...

Yatie, dia relax je, tak takut pun. hihi.. sbb mama dah siap2 peluk dia.

Arelan, boleh je nak tengok. :D

Rai Ourkizuna said...

chubby nya pipi..merah2 lagi..sure sejuk tu..kamen rider punya pasal eh..hehehe..

rasanya aqil dengan damia pun cuak kot kalau tengok maskot maskot ni.. maklumlah biasa tengok dalam skrin je..

cplud miera said...

mamanya pon layan kamen rider ek? hehe.. comeeeei

Nazayiena said...

Dah selalu tgk tv dan tgk yg real punya mesti x berkelip mata Haziq tu....

Langkawi Ink.Com said...

Hihihi..Teringat kan Toei Egamura Uzumasa.Ada Karmen Rider bersaiz hampir 30 kaki tinggi :)

nuwairani ismail said...

huhuh....siap ada live show lagi...bestlah! kalo nani, dh nak gambar2 ngan maskot tu kot...

ADEEYA said...

Hohoho bestnyeeee. ME suka tengok cerita kamen rider ni :D

Acik Erna said...

anak acik yang balik dari asrama..suka pulak tengok ni..terima kasih dari acik sebab kongsikan disini

Hanis MY said...

uish yg ni mmg th sgt Haziq very the like hehe... mesti dia sonok abis...

kak as kalau takde yuki di karuizawa hanis helo2 syg ye hehe..l

Nieda said...

Seronoklah budak2 kalau jumpa maskot yg ala2 ultraman tu. Sama mcm anak2 akak juga.

MaryaYusof said...

As salam Asmara,

Kalau my Iman yg tengok ni die yg paling beria tp klau makhluk tu dtg dekat die yg menjerit lari dulu...kekekek... Comellah haziq dah mcm rupa jepun dah ;)

ijayuji said...

Salam kak, kelakar betul lah klu ada show2 mcm ni :D biasanyer kat bandar2 kn byk buat show mcm ni, klu kat kampung2 jarang ada kot ehehehe....

Juliet_iRa~" said...

wahh bestnyaaaa..

bila la nak merasa g sn ni..heee

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bestnya dapat tengok show life Kamen Rider Fourze..

Sama juga haqeem ni dgn nabil kalau tengok cerita yang ada lawan-lawan ni tak berkelip mata...

Tahan ye haqeem sejuk2 tu...