Wednesday, March 28, 2012

Belum habis lagi..

26 Mac 2012. Berterusan naik sampai 10cm. Tapi hari ni hujan dan mencair, dah ambil gambar saje nak letak kat sini. hehe..

*Sayonara adik2 dan rakan2 yang pulang ke Malaysia hari ni. InsyaAllah panjang umur bertemu lagi. ;)

17 comments:

nur easy said...

masih turun lagi ya.. ingatkan sakura dah mula blooming..;)

nuwairani ismail said...

wah! sampai hari ni duk turun salji lagi ke..? masa nani gi sana hari tu 3 kali je sempat merasa...itu pon sekejap sampai tengah hari je...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

寒い grrr sini dah panas sket cuma angin kuat....hanis ckp kat sendai pun sejuk lagik...kat skijyou byk lg ι›ͺ ker k.as???

Nuridah said...

Assalamualaikum As,

sihat Ke?? Windu aah...bila kak Nur nk sampai kesini...hehehe...dlm mimpi kot??

KakAsma said...

tengok gambar ni teringat masa stay kat jepun dulu..natsukashii ne....
asmara tinggal kat pref.mana yer?
hish tak berani nak kuar time gini...

LydSunshine said...

Tak sabar nak tunggu bunga sakura plak ni.

Kamalia said...

sangat sejuk gagaga..bangun pagi je,mesti dah memutihkan..pastu keluar matahri skjp,pastu tenggelam balik..turun pulak yuki dan hujan..

Acik Erna said...

sedih tak bila ucap sayonara pada yang nak balik ke malaysia..

Nazayiena said...

Wah lepas hbs musim salji nie musim bungalah pkl ya...

rosmina samin said...

Snowy... :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bila dah penghujung jadi macam ni yer Asmara...

Nampak tersangat sejuk...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

is folo sini (^____^) dari belog abg ben.... besnyer japan

Nafisah Ruslan said...

bestnya :)

Lady Lavender said...

boleh tahan lagi kat sana ye As...sini dah mencair. Tinggal skit aje lagi saki baki. Tu pun lepas lori2 tu angkut pi buang kat tempat pembuangan. Kalau tak jenuh jugak lagi nak tunggu cair semua sekali :-)

Langkawi Ink.Com said...

Saya agak beruntung.Di Kyoto,yuki hanya turun 3 kali ajer tahun ni...Minta minta yang lain di sana semuanya selamat.

kasihredha said...

bulan mac pun masih ada salji lagi ye?
Last afew years akak ke Tokyo bulan feb...sakura dah mula berbunga :)

Asmara said...

Kak Kasih, tempat kami utara lagi, mmg cuaca lebih sejuk dan winter lebih panjang.