Monday, March 19, 2012

アハマド ハズイク 5 さいの おたんじょうび おめでとう ございます!

Selamat ulangtahun ke 5 Haziq! 19 Mac 2012. Hari ni terakhir sekolah, kene pakai uniform, sekolah pun kejap je tadi balik awal jam 11:00. Bulan depan dah masuk Bara-gumi (kelas untuk 6 tahun). Balik sekolah dapat kad ulangtahun dari sensei, selain barang2 yang hampir sekotak sepanjang setahun bersekolah. Pengsan mama nak menyimpan dan mengemas. Cuti sekolah dah bermula, jadual harian mama lari sikit la.
Kad ulangtahun dengan cop tangan, usia 5 tahun tinggi Haziq baru la 102.3cm dan berat 16.6kg. Haziq antara yang terkecil dan termuda dalam kelas.
Gambar dengan sensei kelas Haziq Hiromi sensei, bulan depan dapat sensei lain pulak ye. Ucapan Hiromi sensei utk Haziq, katanya Haziq suka senyum dan ramai kawan. Haziq order kek ultraman dari mama, ntah jadi ke tak nak membuatnya. hehe.. tunggu la petang sikit kalau rajin mama lukis. :D
Moga Haziq terus sihat membesar dengan sempurna dan jadi anak yang solah dan insan berguna di masa hadapan, dengar cakap mama, papa dan kakak ye. Minna wa Haziq-kun no koto ga daisuki desu! :D

22 comments:

Nazayiena said...

Hepi besday Haziq,semoga jadi anak yg soleh....

suriani azwan said...

comelnya haziq...muka anak2 akak dah jadi muka bdk2 jepun...comel sgt...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

お誕生日おめでとうございます to haziqqqqqq!
dah besar pun...wah curlastt request otomen cake kat okasan ekkk...nasib baik okasan rajin!

yatie chomeyl said...

otanjoubi omedetou haziq kun ..dh rupa nihon jin dia, xde rupa malay jin pun hik3x

シャイマ said...

tanjoubi omedetou haziq kun! semoga jadi anak yg soleh

ps.nama haziq eja dlm nihongo jadi mcm mama eja ke yg sensei eja?confuse.

hana said...

dah beso dah haziq.. dah pakai baju skola... rindu nak blk 'kampong'!! huahuahuahuaaa...

Hanis MY said...

Otanjyoubi omedetou Haziq kun... bestnya sambut mcm ni... wah kek ultraman, nasib baik bukan yg lagi satu tu lupa plak nama apa.. yg dia excited tgk sorang2 tu hehe...

Lady Lavender said...

hepi besday haziq...semoga segala doa mama termakbul..
p/s: memang kecik comey aje si haziq ni :-))

lavenderlover said...

sanah helwah ya HAziq.. comel anak akak...geram tgk..hehe..=)

thanks akak nasihat dlm entry nadia hari tu..lega2..

ijayuji said...

Salam kak as!!! aduhhhhh mintak kek otomen?? kalau kita ank2 kita mintak kek mcm tu mintak ampunnn yer nak mmg mama TAK PANDAI nak buat! ehehehe... sebaya dgn ank kita lah kalau gituuu! ank kita bulan 12 tahun ni 5 tahun :D Otanjyobi omedetou haziq kun! moga membesar dgn sihat n membahagiakan org disekelilingmu insyaAllah!

Liza said...

happy birthday utk haziq....semoga mnjdi anak yg soleh...Aminnnn

fAtihAhnAtAsHa said...

haziq comel..happy birthday!! smoga berjaya dlm hdp n shat selalu..huhu

Amie said...

Wah.... hari ini birthday Haziq ye.... happy birthday sayang Haziq... belajar rajin2 tau, besar nanti jadi anak yang soleh, berjasa pada ayah bonda, pada agama, negara dan bangsa.

Cik TeN10 said...

誕生日おめでとうハズィク君!!

にこにこ笑顔でかっこいハズィク君..insyaAllah.. semoga haziq jadi anak yg soleh.. =)

kasihredha said...

happy birthday encem boy :)
semoga menjadi anak yg solleh .

rosmina samin said...

Happy birthday haziq... :)

ADEEYA said...

Happy birthday Haziq ! :D

Unaizah said...

Happy birthday Haziq...... Moga membesar menjadi anak soleh dunia akhirat.

Kamalia said...

happy belated birthday haziq kun..
sukala ye dapat kek ultraman..semoga impian mama dan papa tercapai dan ajdi anak yg soleh ye..

アヌムちゃん said...

otanjoubi omedetou haziq kun :)

kak as, yg kimono tu sy dpt pakai free je..rezeki :)

Teratak Hami said...

Birthday boy macam anak jepun Banyaklah khazanah nak simpan ye. Penuh kontena balik m'sia nanti.

c'axoera ヅ said...

Comel :)