Tuesday, February 21, 2012

Yonezawa Snow Lantern Festival 2012

Festival yang diadakan pada 11-12 Februari 2012, berdekatan dengan rumah.
Layan gambar je la ye. ;D Gambar yang ada sama ada upload kat fb. *Tetiba mood rajin upload gambar kat fb pulak. hehe..
Antaranya..
Waktu malam lebih cantik dengan cahaya lampu.

Gerai2 yang ada sepanjang jalan. Waktu ni salji dah mula lebat, kami pun cepat2 nak ke destinasi seterusnya.
Tasik yang beku.
Anak2 tersayang..
Sempat jugak naik benda ni tengok pemandangan dari atas. :D
Gambar yang paling saya suka. Papa dan anak2. ;D

Video amatur lagi..:D

14 comments:

Ijah EmoTemo said...

bestnya!! seronok betul tgk salji tu semua haha

Nadiah Sidek said...

kenapa anak-anak pakai penutup mulut-hidung, kak?

Asmara said...

Nadiah, sbb elak jangkitan, skrg musim influenza, kami mmg selalu pakai lg satu bibir x kering dan sejuk. :D

ijayuji said...

salam kak as! aduhhhhh tak dpt bygkan betapa seronoknyerrr budak2 dgn mak budak :D eh ada tottoro lah! suke ngan mende tu :D ni mesti sejukkkkk giler ni kannn, kita paling tak thn tang hidung dgn pipi.. rasa mcm kejung gitu hidung dgn pipi klu g tempat sejuk2 gini :D

nur easy said...

masih tebal lg yukinya..;)

yatie chomeyl said...

senang pakai mask, tak payah pakai mafl tutup muka dah hehe

Rai said...

samusou....tengok pun rasa sejuk.. hahaha..

Kamalia said...

itu sungai ke tasik kak?
aiya..tahun depan nak pergi akak dah takdo..tengok gambar jela..kalau nak kren tu free ye?

LydSunshine said...

Kartun character jepun perasan tak kebanyakannya muka pelik-pelik. Tapi comel. Saya tak dpt bayangkan betapa sejuknya tempat ni. Kalau duk depan peti sejuk yg terbuka 5 minit pun dah rasa mcm tak tahan sejuk, ini plak bersalji mcm ni.

Hanis MY said...

wuwuwu tgk gambar pun jadilah, terubat hati tgk totoro eceh tetiba plak haha...

ADEEYA said...

Bestnyeee teringin nak pergi Jepun :D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

besnyer mcm2 event ada kat sana ekkk
ramainyer umat

Daddylicious said...

ala mampu tengok je la ni..jeles!

~Ku Mahu Itu ~ said...

Salam

syok nye dpt main salji. . .
best2. . . .

bila nak dapat sampai jepun. . . .
doa satu masa nnt sampai juga

bonde dr kumahuitu.blogspot.com