Sunday, February 19, 2012

Bentou..





*takde keje amik gambar..

30 comments:

アヌムちゃん said...

bentou sape ni k.as..sedap2nyaaaaa
huhu

kasihredha said...

suka tengok...menu seimbang

diha said...

wahh..sedapnye~ (*drooling =9)

Ros said...

Salam ziarah...

Kamalia said...

Kak,nak order semua tu boleh?ekeke..terus lapar jadinya.
cantikla bekas tu..ade shape lekuk2 pinggang lagi tu..

farz zull said...

takde keja buat org lapar tiba2...hoh0

MaryaYusof said...

Salam Asmara,

Wah, sedapnye... Terliur pagi2 tgk menu ni... bentou tu ape ek? hehehe... ;)

sue-sama said...

ni pon sdap gak..adeh sume mknnnn..diet2222 su

Asmara said...

Anum, homemade! ;D

Kamalia, ehem.. hehe..

Marya, bentou tu lunch box atau bekal makanan. ;)

Ida,Japan said...

meriahnyer bentou tu nmpk...bentou hubby as bwk pegi campus ka ni, hubby akak bwk bentou mangkuk2 kecik siap dlm bag tu jaa..so lauknyer tak leh la nk susun elok cam as ni...terliur aahhh tgkkk

yatie chomeyl said...

wohh hebatnya. senang hati la hubby kak as bawak bentou ni gi lab

Ibu Darwisy said...

oh bentou ni bekal ye kak asmara? look yummy

SURIA AMANDA said...

yang ada sambal udang tuh sgt tempting nampaknya...

Nieda said...

Banyak yg menu nasi. Nampak sedap2.Menu sihat kekdahnya.

ijayuji said...

Salam kak assss, jimi asssmaraaaaa hihihi... kalau dekat ni kak leh order tiap2 hari tuk bekal ank2 kita g sekolah ^_____^ kita skrg ni kalau tak sampai 5 kali keja snooze alarm mmg tak sah kikiki... mengantuk betul skrg ni sbb tido dah terbiasa lmbt, itu pun kdg2 atau hari2 mmg keja terbongkang depan TV :D tp dah siap buat diner tuk ninja lah kan baru leh terbongkang hihihi...

Hanis MY said...

ish pengsan tgk bentou tu wuwuwu...

My name is Pqah said...

cantik, kemas dan lazat!

Sue @ Nenie said...

Salam Kak As..wahhh semuanya sedap-sedap...

Juliet_iRa~" said...

buat ke kak?

sedapnyaaaa....yummy~

Cik TeN10 said...

Sedapnye..ni sume akak masak ke? Nk order la kl cmtu.. Haha

Anonymous said...

thanks to you for blogging
rindu tgk keadaan yamagata dan yonezawa yang dah lama saya tinggalkan.
terima kasih kerana memaparkan gambar2 suasana disana
rindukan kaikan,yonezawa campus.
terima kasih.

rudy kurekuresakti

Cekgu Maz said...

salam ziarah...wa menariknya makanan tu....macam best je..mcm kat asrama plak hehe

LYAfrina said...

wahh..sedap2 nampak semua ni

Asmara said...

Iyer buat sendiri. :)

Asmara said...

Ok boleh nanti dtg amik kat rumah ye. Hehe..

Asmara said...

Hi rudy. Welcome! Buat kenangan balik msia nnti. Rasa pernah baca blog u tak lama dulu, tp dh x aktif ye. :)

Asmara said...

Terima kasih. :)

nur easy said...

bentou oh bentou... rindulah

Anonymous said...

hi asmara,
berhenti blogging since mula hidup bekerja.
nice to know ada orang baca my blog dulu dulu.
anyway keep up the good job.
have a nice time in japan.
kalau saya rindu yonezawa,saya dah tau mana nak cari gamba gamba untuk melepaskan rindu.
terima kasih sangat2

rudy kurekuresakti

Asmara said...

Hi rudy! mesti rindu salji yg tebal kat sinikan! hihi.. balik nnti yg paling sy rindu adalah saljinya, huhu..