Wednesday, February 8, 2012

IGLOO..

Cak! ada budak dalam tu.
Kat luar sejuk gegege.. tapi dalam igloo panas!!
Memanaskan diri sambil makan choco banana dan ichigo(strawberry) caramel. :D

24 comments:

Kamalia said...

Haha..kami xambik gambar kat sini pun..
Sabtu siang nak pi lagi tp this time nak pi pagi2..xmo tempuh jem..

kasihredha said...

igloo moden ni...siap ada love lagi :)

yatie chomeyl said...

kat matsuri tu ke igloo ni kak as?

nur easy said...

wah.. igloo luv luv la.. i like

me suya said...

bestnya. sweet memory~

Liza said...

wooowww...bestnya, igloo pun ada bentuk love yer...

Cik TeN10 said...

tak penah lg msuk igloo ! siap ada rabu-rabu lg igloo to.. ceml ngat ! :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

super kawaiiiiiiiiii
suker bentuk LUV tue auwww sesuwei ngan ladychenta ni ngeeee

Ijah EmoTemo said...

comel nya igloo tu hehehe

LydSunshine said...

Igloo ni buat sendiri ke? Canner dalam igloo tu bleh panas? Sesungguhnya nampak sangat aku tak berpengetahuan luas. Heheh.

ieda said...

alaaaaaaa dikk bestnya
kalau anak2 akak dpt pengalaman macam nie haruss x nak balik niee :)

Ain SSB said...

Aww bestttt! Kiteorang dah dapat snow dah di England! haha finally! Lepas la jugak kerinduan nak tengok alam sekitar putih jap :P

Unaizah said...

Nampak mcm fun je. Tempat apa tu?

ADEEYA said...

Bestnyee! :D

mast@work said...

bestnya igloo

cik cek said...

seronoknya...mesti enjoy kan

ShidaGhazali said...

alaaa, comelnye igloo tu...love lagi...hehe

Asmara said...

Kam, pagi tu kene lepas subuh, hehe..

K kasih, Igloo utk festival. ;D

Yatie, haah kat matsuri tp bukan kat sini.

Easy, ;D

Me suya, kan!

Liza, macam2 bentuk ada. ;)

Asmara said...

Fatin, dlm dia tak sesejuk kat luar. ;D

Ayu, ;D

Ijah, ;D

Lyd, hehe.. sbb angin tak masuk so udara berkumpul dlm tu je, ;D

K ida, mesti nak balik sebb sejuk!!

Asmara said...

Ain, heheh.. snow cepat cair.

K Unai, ada festival. ;)

Adeeya, ;D

Mas, best!

K cek, enjoy!

shida, kan! cantik! ;)

Atashi In Hiroshima said...

oh...comelnye igloo nih. mesti syokkan

Juliet_iRa~" said...

comelnyaa..love2 gtu..heee

best kan kalo dpt g..huuu

Hanis MY said...

i likeee igloo rabu2....

MaryaYusof said...

Uish, byk betul entry yg terlepas... Igloo ni nampak mcm best je... Alahai, bila la nak merasa salji ni... doakan ye, one day...ermmm :)