Wednesday, February 15, 2012

Emas yang boleh dimakan!

Emas yang ditabur atas castella cake! takde rasa apa pun. Tapi cake sedap la. ;D
Nama pun dah Gold Castella Cake. Harga pun mahal! tp nak merasa. ;D
Produk dari Zao, Yamagata. Lembu yang hidup di kawasan pergunungan yang sejuk dan tinggi. Rasa susu dan cheesenya lebih enak. *eh tp pada tekak saya macam sama je. hihi..

18 comments:

Kamalia said...

Amboi,ingatkan makan emas betul td..huhu
Ekeke..rasa tetap sama dengan cheese dr tanah rendah kan..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

oishii sou
but yg jenis emas tue dah pernah makan kat umah kawan dulu.
terlioq dah ni uwaaaaa

アヌムちゃん said...

sdp x gold.hihi
dlu penah gk tgk dkt tv psl emas boleh dimakan ni.hee

kasihredha said...

macamana nak cari mknan halal kat sana? ada kedai halal tak?

Cik TeN10 said...

wahh.. org kaya nih makan emas.. haha =p

ohh sebut pasal creamy kan.. sy mmg suka pakai butter dr hokkaido utk uat cake and so on.. =)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Klu bab nk merasa ni,kena la kita pejam mata masa membyrnya dak?hihi

Cik Sara said...

Walla.. makan emas! Heee..

Ibu Darwisy said...

wah..mkn emas...hermm
terigt pasal mask emas..hehehe hari tu ade keluar kat nona..

Hanis MY said...

terliur plak tgk kek tu huhu...

Atashi In Hiroshima said...

haha..tarikan. ;)

fazian.batrisyia said...

Wah cam sedap jek.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kalau bab mkn kek2 ni kakD memang berkenan...heheheheh..

Nadiah Sidek said...

mesti banyak sangat emas ni...tu yang boleh makan tu..hihi..

Ida,Japan said...

Castella keki mmg famous kt japan kan as..k'ida pernah mkn yg biasa ja..tapi manis la, gold ni lum pernah lg..

cik cek said...

Emas leh makan...nak jugak rasa ni..:)

yatie chomeyl said...

mesti takai kan

Asmara said...

Kak Kasih, beli kat kedai halal online. semua ayam daging beku. lagi senang tak payah penat2 pegi kedai, siap hantar sampai depan pintu lg. hihi..

yatie, 1000 yen sekotak. oklah tu kan. hehe..

Rai said...

pernah keja kat kilang castella...