Wednesday, January 11, 2012

Yuki Asobi (Main salji)

WW la hari ni ye. Batrisya dan Amni, dua anak dara yang pandai berposing. :D
Haziq, Faiez dan Faieq(tergolek comel dak kembar ni, hihi..)
Haqem dan Afiya puteri salju. :D

14 comments:

Teratak Hami said...

Bestnya ... ni kat rumah / ski-jo?

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

tebal yuki kt sana....
jgn budak2 naik sori tu
if ada ai pow lompat naik ngeeee

Nieza said...

wahh bestnyer tgk main salji tebal tu. suka la bebudak kan:)

Kamalia said...

Haqem ok lagi..sempat jugak mainkan..
Afiya bukak mata di saat2 akhir nak balik..:))

Hanis MY said...

seronoknya tgk haziq main sori... uwaa bestnya buat yuki daruma...

Soo Hae Daa said...

wahhhh...bestnya..nk join2...bestnya..dengki msia xde salji....wuwwwuw

kasihredha said...

ohhhh cantiknya yuki
i love yuki
tp kat m'sia x de yuki...huhu

JaSSNaNi said...

best nye as main salji... ni kalau dapat la kat anak2 akak ni, mau dia dok bersila makan ais.. ehehe.. :)

cik cek said...

Bestnya...:)

Nazayiena said...

Puasnya bermain salji,siap baring2 plk....

Nadiah Sidek said...

budak-budak kalau tergolek pun nampak comel juga. cuba kalau mak bapak budak yang tergolek?? hihi..

Asmara said...

K Hami, ni kat area rumah je. plan nak gi skijo tak jadi sebab singgah sini budak2 terus melekat dah. hehe..

ayu, mmg makpaknya naik sekali. :D

Nieza, bukan bdk2 je ni, makpaknya pun sekali yg happy dpt tumpang main. hehe..

Asmara said...

Kam, tula sempat main puas2 sebelum dia pulak melelapkan mata. hehe..

Hanis, nnti dtg lagi buat yuki daruma plak. hehe..

Soohada, ahaha.. terkezut org msia turun salji.

Kak Kasih, mmg best, tp hari2 mengadap mmg tak sanggup. hihi..

Asmara said...

Kak Nani, sejuk melampau nnti tak tahan. hihi..

Kak Cek, best! :D

Kak Nurul, 3 bulan macam ni, nnti pasti merindui salji. huhu..

Nadiah, kalau makpaknya tergolek org tutup mata buat2 x nmpk. ahaha..