Friday, November 11, 2011

Taman Permainan di Yonezawa

Weekend waktu berjalan2, ni awal Oktober tak silap, baru terperasan ada gambar2 ni. Simpan untuk kenangan anak2 nanti. Bergambar dengan Maskot Uesugi dekat eki (stesyen keretapi).
Waktu ni cuaca masih panas, tapi angin dah sejuk. Antara taman permainan yang ada di sini.
Makan burger dari Malaysia, thank you kakak Umi. :D

*Tahniah Azmi dan Azah!(kawan yg dtg dari Nagoya tempohari), dah melahirkan baby lelaki comel pagi tadi jam 11 pagi bersamaan tarikh hari ni 11.11.2011. Cantik nombor tu. :D

12 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sini mmg byk kouen khen
bersih dan terjaga gituew
rasa aman jer nak beriadah
hamboi makan burger tue yg x tahan sesangat uwaaaa...nak sket ngeeee

OMG ada baby date ni mmg best giler....nice number

Chik Mimi said...

salam ziarah owh kat japan ye,seronok tengok permandangan kat sana,bersih je tempatnya

Papa Mifz said...

seronok kamain lagi tgk budak2 tu bermain yer..

アヌムちゃん said...

igtkn maskot dekat kouen..dekat eki rupanya..heeee

Hanis MY said...

uwaa nak ikut main kat kouen jugak... eh sejak bila join geng Batrisya ni, terlebih awet muda hehe...

Liza said...

salam kenal...Liza follow yer, jemptlah ziarah dapur liza pulak...hihihhi

Teratak Hami said...

Wah permainan yang last skali tu tak pernah jumpa kat M'sia. Sure best !!!

ijan said...

Salam As,
Apa khabar agaknye orang jepun skeluarga ni. hehe.. terima kasih bertanya khabar. kami semua sihat kat sini, alhamdulillah.
comel2 nye anak As ni. Selalu saya tanya, kenapa anak2 yang dok jepun selalu ada iras jepun lak. heheh... :D

Apapun, selamat hari raya aidiladha buat As sekeluarga. :)

Soo Hae Daa said...

Cantik2 la tmpt kt sn..nk p sn jugakkkk..!!

محمد رازيق said...

teringat zaman kecik2 dulu.

rosmina samin said...

Suka tengok ;) teringat zaman kecik2 dulu hehehe anywy memang nice lah num tu.. jam 11, lahir 11.11.11 kaw2 nom!

JaSSNaNi said...

wow.. sedap anak2 dapat makan beger malaysia kan.. :) nyum nyum... lama tak buat beger gak ni.. ehehe.. :)


psttt.. cantek apam pokodot kat bawah tu.. 1st time tapi hasilnya cantek sangat.. :) warna yang ceria.. :)