Monday, November 28, 2011

Nak tengok Doraemon, Nobita, Giant, Sunyo. Shizuka yang real umur 30 tahun?

Kawan2 Nihon mesti perasan iklan baru ni. Iklan Toyota ReBorn CM yang baru. Inilah wajah sebenar watak2 dalam kartun Doraemon. hehe.. paling tak tahan yang jadi Doreamon tu special guest Jean Reno.

Iklan ni ada subtitle bahasa melayu, rajin betul orang yang buat ni. Arigatou!


Sambungan..

hehe.. bestkan! :D

27 comments:

Amie said...

...memang minat doraemon, minat nobita...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

CM ni ada part I II n III khen
mmg opocottt tgk doremon tue kuar hahaha

eyida said...

bestnya...doraemon ke baju biru tu...hahaha..

nurmujahidah said...

suke nobita walaupun dye bodoh-bodoh sebab dye sayang sangat kat sizuka,, hee

~ yus ~ said...

ni iklan je ke As? Ingat nak buat filem nobota real..best juga kan....:)

wawa abdullah said...

wah!! hebatnye iklan dye..cam tgk cerita je..huhu :)

rosmina samin said...

Suka2 ;)memang gempakler Doraemon tu hahaha :p

Kamalia said...

amni balik nnt nak suh tgok ni..die suka tgok doraemon..haha

Atashi In Hiroshima said...

hehehehe... bestnye

アヌムちゃん said...

yg 2nd tu xpnh tgk..penah tgk yg first je.heee

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

hehehehhe...ni ka mereka yg sebenarnya?

Soo Hae Daa said...

wahhh kak...sgt best iklan kt sn..hehehe..cute je iklan nih..hehehe..

Papa Mifz said...

dah 30 tahun pun masih berharap dgn Doraemon..haha

kasihredha said...

hihihihi nanti akak nak tunjuk kat anak akak :)

Ziera Ieyah said...

da tua upe nye dyorg...agk2 nye sore msh same ag ke x ek??hehehe

Yan said...

dulu2 rajin gak tgk cite ni.. now tak lagi..

Hanis MY said...

pernah tgk yg second je tu pun tak faham apa... yg first tak pernah tgk...doraemon versi ni tak kiut la hehe boleh gitu?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ehhe, cute nya.. bru tahu ni tau! thanks for sharing. fifi dr kecik lg kartun lain tak minat, tapi bila hadap doraemon boleh tergelak sorg2. suka dgn alat2 aneh dr poketnya...

MEDIHA OMAR said...

Bestnya iklan Toyota ni!
Love, Mediha

http://www.medeaz.com

Asmara said...

K Amie, mmg tunggu dulu2 kul 7. :D

Ayu, x pasti yg lain. so far baru tengok 2 ni.

Eyida, haah tu la doraemon tak comel. hehe..

Asmara said...

Muja, dah 30 taun masih bujang. hehe..

Kak Yus, iklan toyota kak. :D

Wawa, marketing tu. :D

Asmara said...

Rosmina, hehe..

Kam! hihi.. separuh katun je. :D

Yoo, best kan! :D

Asmara said...

Anum, biasa malam dia keluar la iklan ni. :D

Kak D, yg real la kononnya. hehe..

Suhada, iklan komersial.hihi..

Asmara said...

Papa mifz, tu la pasal. sian xde lesen tp nak kereta. hehe..

Kak kasih, mesti nak tengok yg real kan! hehe..

Ziera, suara org lain. dah tua makcik tu. hihi..

Asmara said...

Yan, eh ada lg ke kat msia?

Hanis, versi dah tua. hehe..

Fifiey, sapa la x minat tengok doraemon ni kan! hihi..

Mediha, :D

LydSunshine said...

Cool giler. Rasa mcm betul2 plak nobita tu semua. Suneo cute jgak bila ditukar jadi manusia. Nobita pun kiut.

Cik Sara said...

heee...kawaiii....tapi yang part ii takde subs..tak paham sangat..h