Friday, September 23, 2011

Keputusan Pemenang bagi GA Souvenir dari Jepun dan Korea

Jeng3x... Alhamdulillah pemenang telah bagi GA Souvenir dari Jepun dan Korea telah diketahui. Jumlah peserta seramai 199 orang! Cabutan bertuah telah ditentukan oleh Batrisya dan Haziq. Lihat video untuk mengetahui cara cabutan dibuat. Special menggunakan syiling 10yen (40sen) yang ditulis nombor. Oleh kerana sambutan yang menggalakkan saya dengan berbesar hati membuat 3 lagi cabutan untuk hadiah saguhati. Cabutan oleh Haqem, mama dan papa adalah dikira sebagai cabutan saguhati.  Cabutan oleh Haqem mendapat special saguhati! Tahniah kepada semua pemenang yang bertuah!

Terima kasih tak terhingga buat rakan2 blogger yang sudi menyertai GA saya yang pertama kali diadakan. Kalau boleh nak je saya bagi pada tiap orang peserta, tapi namanya pun cabutan bertuah ye tak. hehe.. Oh ye pemenang juga saya akan bagi syiling 10yen tersebut sebagai kenang-kenangan. Nak bagi tiap orang boleh tapi kos pos dari Jepun adalah tinggi. ;)

Tahniah kepada pemenang berkenaan!!



Cabutan pertama Nombor 68! Tahniah kepada Rosmarieza!
Cabutan Kedua Nombor 108! Tahniah kepada Nadiaalong!
Hadiah saguhati cabutan dari Haqem Nombor 125! Tahniah kepada Nurnuha syakila
Dan cabutan dari mama dan papa Nombor 32 dan 19! Tahniah kepada JoelLeslie dan CikZila

Pemenang sila hubungi saya menerusi email asmara_c@yahoo.com untuk urusan pos. Terima kasih yang tak terhingga kepada semua peserta yang sudi menyerti GA saya. InsyaAllah ada rezeki boleh buat lagi. :D

41 comments:

~Eizny Ejan~ said...

hehe uda..nape gmbo uda,abg khairi n c kecik xde hehehe :D

nurul nabila bt medan said...

alorh , hampir kena ! sye no 31..huhu
btw , tahnoah semua~

A.I.N.S.Y.A.H said...

;(

Cheq Sue said...

Tahniah pada pemenang. Xde rezeki nak dapat ole2 dari Jepun :)

nur easy said...

alala comelnya budak2 ni ckp nihonggo.. suka2.. tahniah pd y terpilih ;)

rosmina samin said...

ala tak dapatler chopstick besi tu hehehe anwy next time nak ikut lagi GA tak kira ^____*

Myra Jay said...

Tahniah pada yang bertuah :)

kakngah said...

tahniah pd semua yg menang....

fiza said...

Haihhhhh...bilalah nak bertuah nih ☺☺☺

Tahniah pada pemenang.

Lelord said...

tahniah..bestnya la sapa yg dapat tu

Nazayiena said...

tahniah pd pemenang.......xde hadiah utk peserta pertama ke?hehehe gurau je.

kaklong said...

tahniah..!

Nieda said...

Tahniah kepada pemenang..tak ada rezeki kali ni.

~ yus ~ said...

As!!! Suka bebenor akak tengok budak2 tu cakap Jepun ha!

Bukan main fasih lagi si Batrisya ya, ingat lagi tak bahasa ibunda tu..hihi

Tahniah kepada pemenang. Tak sempat menjoinkan diri, bz...huhu

Nur Zulaikha said...

huhuhuu....ape-ape pun tahniah kpd para pemenang even diriku x dpt.....comel la batrisya..mcm ank org jepun..hehe

Joel Leslie said...

wahhh, saya bertuah di GA ni. thank youuu so much ! tahniah juga buat pemenang yg lain :)

semoga happy2 selalu ! (:

sy dh hntr details (joel_leslie97@yahoo.com)

thanks!

alia zainol said...

wah tahniah kepada pemenang :)

cik zila said...

betl ke ni kak Asmara? Sy salah seorg pemenang.. arigatou gozaimasu..

p/s: comel anak2 kak Asmara buat cabutan bertuah tu.. :)

Ijah EmoTemo said...

heheh tak ada rezeki. tahniah buat pemenang :)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kawaiiiiiiiiiiiiiiiii
nak cubit pp boley x ngeeee
omedetou pd yg menang

Sue dan Nahar said...

hihihi tak bertuah....sabor je lah. Tahniah kepada yang bertuah..:)

Ain SSB said...

huhu Ain tak bertuah la! But tahniah kpd pemenang! :D

Nisa Greennnpanda said...

congrats eh winners.. untung korg.. huhu..

Hanis MY said...

tahniah buat pemenang...

٠•●♥ Syifasya Ramli ♥●•٠ said...

tahniah kpd pmenang...

Teratak Hami said...

Tak menang ... huk, huk ...

Comelnya the kids cakap Jepun :-)

Ida,Japan said...

wahhhh..dh ada pemenang dah..Tahniah!!! kpd yg menang...jgn risau next time mesti As buat lg tu..

zahidahwahid said...

ala...tak cukup bertuah lagi ni...tahniah untuk semua pemenang...

Asmara said...

Eizni, tak sempat amik gambar.

Nurul. thanks join. ;)

Ainsyah, cuba lagi. ;)

Cheque sue, terima kasih join. ;)

Asmara said...

EZ, suruh budak je senang. hehe..

Rosmina, terima kasih. boleh cuba lagi. ;)

Myra, kak ngah, Fiza, Lelord, terima kasih join. ;)

Nazayiena, hehe.. ;D

Asmara said...

Kak long, Nieda, terima kasih join. ;)

Kak yus, hehe.. pandai dah.

Zulaikha, terima kasih.

Joel, thanks.

Alia, cik zila, Ijah, terima kasih. ;)

Ayu, hehe..

Asmara said...

Kak sue, Ain, Nisa, terima kasih join. ;)

Hanis, Syifasha, Hami, terima kasih. ;)

Kak Ida, isk tak berani buat lagi. hehe.. sian pulak menhampakan yg x dapat. (boleh gitu.. hihi..)

Zahidah, terima kasih. ;)

Soo Hae Daa said...

owhh...sy tidak menang...=)

tahniah kepada semua pemenang.. =))

et said...

tahniah pada pemenang...huhuhu

yangbaik said...

alamak!! tak termasuk dalam senarai pulak...
tahniah kepada pemenang!

tq

lavenderlover said...

alhamdulillah! x sangka ada rezeki sy menang ga ni..thanks sgt2!! kumawo..=) sy dah emailkan detail sy..email sy ctnadia04@yahoo.com
p/s-comel la anak2 akak!..>_<

アヌム ちゃん said...

tere anak2 akak bernihonggo^^ kawaii~congrats to the winner^^

Ct Arina said...

tahniah pade pemenang^^

darkrose~ said...

assalamualaikum kak~ maaf sekiranya terlambat memblas komen akk..ros sekarang sgt busy dengan program yang Al-Hijrah sediakan..ros join Program Realiti TV Solehah..doakan ros yew..nnt ros bagi alamat dekat akk~:) insyaAllah~ thanks atas hadiah yang bakal diposkan~ syukur kerana terpilih..have a great day n may Allah ALWAYS bless u kak~:)

lavenderlover said...

salam akak..sy nk minta tolong..blh x kalu akak poskan hadiah sy tu tahun depan dlm bulan 7..sbb sy hujung minggu ni sy kena balik ke mesir sambung pengajian sy di sn..kalu akak hantar sekarang sy takut x sempat sy nk terima..x best la plak kan..harap akak blh hold dulu hadiah sy tu..klu x blh n akak dah hantar x pe la..nk buat mcm ne kan..harap akak blh beritahu sy di shoutbox sy pasal penghantaran ni,k..thanks akak..sori susahkn..

lavenderlover said...

nanti sy emailkan alamat di mesir..sekarang masih bz..maaf ye kak..