Tuesday, August 23, 2011

Terharu...

Salam semua,

Hari ni sangat terharu bila GA yang dianjurkan mendapat sambutan. Tak sampai 12 jam dapat lebih 50 penyertaan. Sungguh tak sangka, mula2 risau jugak ada ke yang nak join. Alhamdulillah masih ada yang sudi. Tiba2 rasa macam nak bagi souvenir kat tiap orang yang join. hehe. tapi tak boleh la kan. Hanya yang bertuah saja nanti. Anyway tempoh GA masih panjang, sudi2kan lah lagi sesiapa yang nak join, manalah tau, kalau terlebih2 penyertaan saya akan tambah hadiah lagi. hehe..Good luck pada peserta dan terima kasih tak terhingga sudi menjadi follower ;D

13 comments:

super d0uble F :) said...

heee.harap2 ada rezeki :)

نور افيره said...

sama2....hehe ^____^

cik zila said...

ramainyer yg join GA kak asmara.. gud luck utk semua peserta.. :)

imz@cik yan said...

kak ana
saya setuju..bagi souvenir kat semua yang join..hehe :D
<3
http://bajetrambutchantek.blogspot.com

アヌムちゃん said...

Sengitla nmpknye nnt ni heeee

Hanis MY said...

wow wii meriahnyaa...

kak as sy tak tahulah murano glass tu huhuhu sah2 la tak beli kan sebab tatau uwaaa sadisss...

Nieda said...

Akak pun teringin nak joint juga.

nur easy said...

tanda penghargaan utk rakan taulan kn..;)

che'iza said...

Nak join tapi... dah ramai sangat yg join..... Malulah pulak... hehhehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

harus join la sebab hadiah menarik gitew....pompompom...

Umie said...

moga semakin murah rezeki penganjur ye...;-)

Anna said...

sama-sama & thanks atas kunjungan ke blog saya. :)

Nieda said...

Salam As.
Sebenarnya blog As dah ada lama di side bar akak. TApi tak perasaan belum klik follower lagi.

tapi sekarang dah sign in hi,hi