Thursday, September 22, 2011

Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea


Bismillahirahmannirahim..
Dengan lafaz Bismillah saya nak merasmikan giveway yang pertama kali cuba dibuat di blog Asmara Life. Berdebar jugak ada penyertaan atau tak, ikhlas nak bagi pada yang sudi menyertainya. Sebelum ni saya tak pernah sekalipun menyertai mana2 GA. Sangat terharu kalau ada siapa2 yang sudi join. Giveaway yang nak diberi merupakan barang2 cenderahati dari negara Korea dan Jepun sempena saya bercuti di Korea baru2 ni dan sementara menetap di Jepun. Cenderahati akan diberi kepada 2 pemenang dan ia merupakan;

Cabutan pertama,
  1. Fridge Magnet Jepun
  2. Brooch berkualiti dari Korea
  3. Chopstik besi Korea
  4. File size A4 berwajah artis Korea
  5. Snack makanan dari Jepun
Cabutan Kedua
  1. Fridge Magnet Korea
  2  Kipas tangan dari Jepun
  3. Sepit kuku berlambangkan Korea
  4. Key chain Jepun
  5. Snack makanan dari Jepun

Wow! best tak! Sangat berbaloi, InsyaAllah pada yang bertuah. Seterusnya syarat2 penyertaan saya ikut pada kebanyakkan GA yang dianjurkan. Syarat2 adalah mudah,

1. Terbuka kepada semua Follower blog Asmara Life di mana saja berada.
2. Mohon buat satu entri bertajuk 'Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea'
3. Letakkan gambar di atas dalam entri
4. Komen di ruangan entry beserta link entry penyertaan masing2.

Mudah kan! Tarikh tutup penyertaan 22 September 2011, tempoh sebulan memandangkan semua akan sibuk berhari raya. Pemenang ditentukan melalui cabutan bertuah! InsyaAllah. Harapan saya sudilah kiranya ada rakan2 yang sudi menyertai GA saya ni. Terima kasih.

224 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 224 of 224
apik's said...

hai kakak jepun,, chokish join.. ^_^


http://chokichokish.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

atien said...

join...

http://atienabila.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

kakngah said...

hai..

nk joint juga

http://gengggkapak.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Mel said...

Joined!

Id:Mel
Link:http://melinblossom.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Thank you

kaklong said...

kaklong join yer...



http://diyadaniablogspotcom.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

oya said...

saya join...
http://lucky-ryoya.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

hope can win..

Nur Zulaikha said...

wahhh..bestnyer..dah lama ke? kat korea ramai x org islam?

adeq-yOe said...

http://adeq-yoe.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

✿MisS NadRAH♥ said...

salam..
join=)

http://untukcontestaje.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Nur Zulaikha said...

agak2 bile akak nak balik malaysia?

Huda said...

as salam,

sy mencuba :)

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Aieyn Bf said...

joinn :)

http://aieynbf.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Ash Kyouhei said...

http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Mimiey.. (^-^) said...

hi, sy join...

http://mimieydala.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Acap conga said...

JOIN

http://asyrafpunyer.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

budak tembam said...

http://syahmitembam.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

LydSunshine said...

Semoga saya terpilih.

http://lydsunshine.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

siti said...

hai.. sy dah join!

http://sitibuzzz.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Syaqirah said...

Slm .. Saye dah buat entri psl this GA .. This is my link ~ http://nurnatasyasyaqirah.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

diha said...

bru nak join..hehe..
blom t'lmbt kn~

http://diha-madiha.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

.:QiLaH:. said...

sempat lg ke nak join nie?? hehehe
harap2 tersenarai ^_^

http://gacontestku.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Sue dan Nahar said...

kite pun join gak...

http://atiesbakery.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

thank you

Nur Zulaikha said...

sis..kalau nk mintak belikan souvenir dr sane blh tak?huhuhuhu..walaupun x dpt pergi sane teringin nk kumpul koleksi yg cntik2..blh tak sis?..:)kalau x blh x mengapa..

Yana yani said...

http://blogsyana.blogspot.com/2011/11/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

fb:facebook.com/missyana1

join

«Oldest ‹Older   201 – 224 of 224   Newer› Newest»