Thursday, September 22, 2011

Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea


Bismillahirahmannirahim..
Dengan lafaz Bismillah saya nak merasmikan giveway yang pertama kali cuba dibuat di blog Asmara Life. Berdebar jugak ada penyertaan atau tak, ikhlas nak bagi pada yang sudi menyertainya. Sebelum ni saya tak pernah sekalipun menyertai mana2 GA. Sangat terharu kalau ada siapa2 yang sudi join. Giveaway yang nak diberi merupakan barang2 cenderahati dari negara Korea dan Jepun sempena saya bercuti di Korea baru2 ni dan sementara menetap di Jepun. Cenderahati akan diberi kepada 2 pemenang dan ia merupakan;

Cabutan pertama,
  1. Fridge Magnet Jepun
  2. Brooch berkualiti dari Korea
  3. Chopstik besi Korea
  4. File size A4 berwajah artis Korea
  5. Snack makanan dari Jepun
Cabutan Kedua
  1. Fridge Magnet Korea
  2  Kipas tangan dari Jepun
  3. Sepit kuku berlambangkan Korea
  4. Key chain Jepun
  5. Snack makanan dari Jepun

Wow! best tak! Sangat berbaloi, InsyaAllah pada yang bertuah. Seterusnya syarat2 penyertaan saya ikut pada kebanyakkan GA yang dianjurkan. Syarat2 adalah mudah,

1. Terbuka kepada semua Follower blog Asmara Life di mana saja berada.
2. Mohon buat satu entri bertajuk 'Giveaway Souvenir dari Jepun dan Korea'
3. Letakkan gambar di atas dalam entri
4. Komen di ruangan entry beserta link entry penyertaan masing2.

Mudah kan! Tarikh tutup penyertaan 22 September 2011, tempoh sebulan memandangkan semua akan sibuk berhari raya. Pemenang ditentukan melalui cabutan bertuah! InsyaAllah. Harapan saya sudilah kiranya ada rakan2 yang sudi menyertai GA saya ni. Terima kasih.

224 comments:

1 – 200 of 224   Newer›   Newest»
Nazayiena said...

Dah join.....
http://nazayiena76blogspotcom.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

izahdaut said...

wah ada buat GA.. best2 tu hadiahnya...

tq as wish birthday..terharuu

Ain SSB said...

YAY Kak As buat giveaway! But saya dok kat England akk, layak ke masuk? huhu.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

manyaknyer hadiah....ngeeee
curlasttt gitew
ganbare pada yg join

~ yus ~ said...

Wah! Akak nak hadiah no 2 tu!!!!hihihihi...

Tanpa penyertaan!!hahaha....

Nanti ya As, akak usahakan sertai GA as ni, teruja tgk hadiah...ekekek

Cheq Sue said...

http://chequesuechekgu.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Ayu said...

salam asmara...

Pekabo? wah..best ko ek dpt pi jejln.jeles aku tau! btw selamat menyambut hari raya aidil fitri, maaf zahir & batin ye.

weh...aku nak join GA ko la.ni link n3 psl ni kat blog aku...http://ayu61279.blogspot.com/2011/08/asmara-life-giveaway-sourvenir-dari.html

klu aku tak menang...aku ttp nak gak sourvenir tu.xdulik!!! hehe...

et said...

salam ramadhan

hi kak..et dtg join sini

http://littlelulu-cempaka.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

tq

C.I.N.T.A said...

Asmara!

C.I.N.T.A join tau! ni link nya..

http://akubukanblog.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

mi$$ oZja said...

kakak,saya join Ga ni.:)

http://pinkliciousme.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

KuNanGKuNanG said...

join & follow blog ni..:)

http://kunangkunang3017.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Cik Bunny said...

join
http://giftcikbunny.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

アヌムちゃん said...

saya nak join ye kak as :)

http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

fuh fuh..mintak2 bertuah.heeeee

Nana said...

nak join .

http://nanaluciana.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

c genk bah ne said...

genk join juga...

http://genkcorner.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

aten qylah said...

salam.Aten join :)

http://coklathatifa.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

ザイダツアズニ said...

na join jgak la heee

SHEHAN ISMAIL said...

Join saat2 akhir.. ;p http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Kujie said...

salam ramadan...saya try join GA ni..cuba nasib..

Lulu Caldina said...

id : Lulu Caldina

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Waniwisy said...

Salam Ramadhan..saya join GA ni~

http://waniwisy.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

harap sudi jadi follower saya~tq

PinkUmmi said...

join

http://pinkummi.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Waniwisy said...

bestnye dapat bercuti..mana lagi mahal harga barang ekk..korea ke jepun?..

Lelord said...

Saya join

http://canteek-selalu.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

"Aku"....Nurul Azren said...

cik reen join...

ID Folower : NurReen

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

cik zila said...

salam..
join jugak give away ni.. :)
dah follow akak tau..

http://belogsibongsuuu.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

rosmina samin said...

Hye... datang dari Blog Anum ;) then nak join GA hehehe kot2 i'am lucky one ^__^

Cik Meifaa' said...

http://gift4blogger.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Dak Fira said...

akak. da masuk. hehehe. fuh2. pilih la kite. haha

http://tintazafraaa.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dan-jepun-dan-korea.html

Cik Purple Pinkypuff said...

cp join skli..:) http://cpluckiest.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Arif Musa said...

saya dah join...
http://zintarief.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-from-japan-and-korea_22.html

٠•●♥ Syifasya Ramli ♥●•٠ said...

sudah join =))
http://syifasyaramli.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Qaseh Qistina said...

sy join yaa..
http://qesahqaseh.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Wani said...

salam,
Salam perkenalan dari Hiroshima-Toyohashi:)

x sempat nk join T_T

Ct Arina said...

salam kak, saye dpt taw pasal contest ni dari blog lulu-pages. saye join ye =)

http://ctarina.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

email: ctarina5@gmail.com

hana said...

hye..
saya hana...
saya join GA ni...

link;
http://kinkiutside.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

thanks~

alia zainol said...

joined!

http://im-not-heartless.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Juwita Jamaludin said...

as.. rajin buat GA ita tak pernah masuk GA tau.. leh cuba nasib nanti.. hahahaha

yanasensei said...

Saya dah join! harap-harap menang yeayy~ haha. tq ya.

ID follower: yanasensei

http://ideatheyanasensei.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

نور افيره said...

salam...
cik firah join ek.. :)

http://belogini-sayapunya.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

nurul nabila bt medan said...

join

http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Joel Leslie said...

HEY THERE :)

saya dengan berbangga hatinya joinkan diri dlm GA yg awesomeee ni ! :D

link entry : http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

ID : Joel Leslie

thank you and have a great day ! (:

Kak Aya said...

Asmara,
kak aya join GA yang special ni.

http://www.jendelahidup.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

fieda said...

JOIN ;)

http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

NormaLiza Mah said...

saya nk menyertainya..
saya buat entry mcm ni kan..
yg part akhir. comment n link. mcm mana tu.. saya comment n tinggalkan http page berkaitan ni ker.

A'G said...

join~


http://biringmenaning.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Mizs Maisarah @ Mai said...

aida join http://storymyaq.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

T-nie said...

http://owl-sister.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

:D

syira said...

join..:)

http://bicarahatidia.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

sarah cika's said...

http://sarahcika.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html





sarah join harpdapt la

Kutu said...

SY JOIN,

http://kutukontest.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

TQ..:)

Hanis MY said...

Wee comelnya logo ga tu, nk join la nanti insyaAllah lps habis busy2 ni huhu tp biasany hanis jrg sgt brtuah huhu

YANA PINKY said...

naa joinn ehh :)


http://d-luvers.blogspot.com/2011/08/assalamualaikumm-malam-nih-yana-nak.html


:)

Farahin Ahmad said...

join !

http://farahdiesel.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

mishnurlin said...

da join..

http://mishnurlin.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

NormaLiza Mah said...

http://hujungjarimu.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html
cuba check betul x?

Annis Wina said...

join :)

http://annisisshazwina.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

^^nu[dd]yra^^ said...

join !

http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

super d0uble F :) said...

join GA yea ;)

http://kisahperjalananfatin.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

imz@cik yan said...

http://bajetrambutchantek.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

kak ana..
tengok la..thx :D

abazilah said...

join .


http://ablogforgiveawaylovers.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Anna said...

http://myselfdiary-anna.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Gambar tu cantik laa!! >.<

A.I.N.S.Y.A.H said...

sy pun ;)


http://queeninthecastle.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-korea.html

aizanM said...

belum terlambat lagi untuk join~

http://belog2u.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Sheeszshira Shiraz.... said...

http://nurulshiraz.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Dah join !!!!

Mrs. Farhan said...

http://deefalyacontest.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

cikintan :) said...

intan join sini..

http://pinkyellowpurple.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Nieda said...

Dah joint.

http://cempakabiru-nieda.blogspot.com./2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

♥♫♥kek cokelat♥♫♥ said...

http://kekcokelat.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Ain SSB said...

Kak As, Ain dah join! :)
http://tinkerbellola.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

myfara FLK said...

myfaraFLK join...

http://myfaraflk.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Jaa said...

join

http://jaajahatga.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

pyqa said...

join
http://sayapyqafyqa.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

ザイダツアズニ said...

salam..
na join jugak la...
http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Golden Rose said...

sha join ya...

http://goldenrosegacontest.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

ezza syahida said...

join jugak. :)


http://ezzaordinary.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

..m@m@ T0meLL.. said...

join..

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Amyra Chuari said...

sy dah follow & nak join

http://firzmira.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

darkrose~ said...

slm kenal sis..
ros join~:)

http://rosmarieza2010.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Ramadhan Kareem ^^,

☀ Izzaty Hedry☀ said...

zaty join..;)

hope da la luck..^.^

http://cikedispedas.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

annur_islam said...

Salam ukhwah..saya joinn..

http://annurgiveaway.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Thanks..:)

eysha_zal said...

salam perkenalan..
saya join GA blh? hihihi

http://eysha-mylovelyenglish.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Cik Rose Cute said...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

join...

sHima AzMir said...

DEAR SIS,

it's me shima..love to join ur GA... hehhe :) kat sini shima tepek kan link my entry pasal GA akak...

http://mabellalisha.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

salam ramadhan...dan salam aidilfitri.

wanna to know me..view my blog yea..thanks a lot sis...muahhhh :)

Nur Syahida said...

wah bestnya g korea..
syeeda join

http://sayangsyeeda.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

celoteh si gadis remaja said...

yana join ea..


http://bintangsantex.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Keyphochee said...

me join...

http://keyphochee.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Nur Zulaikha said...

salam ramadhan dan aidilfitri ^_^

nak!!!!!
http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

saranghaeyo
aishiteru

ogy said...

Ngee.. suka sangat hadiah die esp FM. dah join yer :)

http://ourlandmark.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

☆FlaMinG ChaRismA☆ said...

seronoknya~ excitedla pulak.. hehe..
siera join..

http://noorhasira.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

einz miszmessy said...

tq invite~einz join ye~

mayasufi said...

join...

http://amykcantekgilew.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Adyb said...

I'm joining! :D
http://ohthisismy.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

seputihsalju said...

join

http://karimahabdhamid.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

tq

s3vander said...

sye nak joinla...
http://s3vander.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

s3vander said...

sye pun nak joinla....
http://s3vander.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

IntaNBerliaN said...

Ibu Alisha dah join..

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

TQVM

fiezahkecik said...

saya join :)

http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

fiQ'Ra said...

salam, sy join cni yerp ;)

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

tqvm~~

Mamalinda said...

Salam Asmara, nk join jugak, mne tau ade rezeki kan, dpt GA cute nih.

http://mamalindacutecupcakes.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Lily said...

Lily join :)

http://lystra-lily.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

join

http://zaiikulim.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

sarah said...

join

http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Qard91 said...

QARD JOIN

http://qard91.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Nida said...

Salam Ramadan.

Nida turut serta.. moga ada rezeki buat keluarga... ameeeeennn

http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

id follower: Nida

terima kasih.

rosilah said...

http://rosilahi.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

suriani azwan said...

http://azwansprincess.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

NormaLiza Mah said...

minta-minta menang...
http://hujungjarimu.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Kasih Ibu said...

Salam kenal...

Kasih Ibu join

http://kasihibuhaiqal.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

farz zull said...

salam, dah join...;)

http://fadazaz.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

fideila said...

salam, saya dah join

http://chilloutcontest.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

tq!

wanyD said...

GA yang menarik ^^

Follow n join :)

http://wanisaid.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Oh Hani Rrisffa said...

nanak jugak ^^

http://atieffa.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Jieda said...

As salam..saya join

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Soo Hae Daa said...

akak, sy pon join...
sy nk...sy nk menang...!!

http://akirasawaki.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-korea.html

Nur Zulaikha said...

terima kasih sudi lawat blog sy..wah dah ramai yg join..agak2 sy boleh menang tak?huhuhu
souvenir oh souvenir~

Intan Nabilah said...

http://intannabilahzaini.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

DONE ^^

tiefazatie said...

salam kenal sis..ifa join!

id followeR: tiefazatie

link n3; http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

tq yaa

sHieRa @ cRa said...

join...:)

http://duniafantasicra.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Yunie Zarkasi said...

salam.. saya join ya..

http://yunie4eva.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-korea.html

~~@lyci@~~ said...

salam.. Alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Id Follower = ~~@lyci@~~

tq ;)

lavenderlover said...

nadia dah join..lharap2 blh terpilih jd pemenang..hehe

http://nadiaalong.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

MisSz Laila said...

sudah join!!

http://cahayaketenanganmalam.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

mrs.BuLLat said...

salam,,kita join ye..

http://mrsbullat.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

FarhanahAdzlan said...

join=)

http://farhanahadzlan2.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

juniza said...

http://blogjuniza.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-from-japan-and-korea.html

♥CuteMummy ♥ said...

http://rinna57.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

leen said...

http://emmileen.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

NoRaQiLah JohaRi said...

salam..nak mencuba nasib di sini =)
http://noraqilahjohari.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

SoFiaHB said...

join

http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Zalina said...

ok join gak

http://usharapa.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Ili Nur Amni said...

JOIN ! ;)

http://ilovemydimple.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

sabar kagawa japan said...

bestnyee tp alangkah sedeynyee kite xle nk join laa....dah nk balikkk hua hua hua..

izan cute said...

http://izancute.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

fiqah said...

dah join..
http://nafiqah823.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

adila idayu said...

dila dah join...
harap2 dapat kesempatan melawat kat sana jugak...

http://adilaidayu.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Cik Dya said...

cik dya here

http://likefreestuffs.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

QUEENPINK said...

SALAM

QUEENPINK JOIN

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

FattKiraa said...

-DONE-
=D

http://fattkirakira.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

syakila said...

join

id;shakila

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

taufidris said...

BRO JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

mas said...

Salam

fm dari korea takder ker??

http://mascontestgiveaway.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Ogy said...

http://ogy2112.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-from-japan-and-korea.html

AINA UNGU said...

nak hadiah nak hadiah ! :)
join ya ~

http://ainanajwaibrahim.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Myera Jasmi said...

join taw

http://myerasukecokelat.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

ieBaH said...

http://mylife-iebah.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

inahasan said...

http://inahasan.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

segalanyer kuterima... said...

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

inasepi said...

SELAMAT HARI RAYA

UDAH JOIN

http://inasepi.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

azwa join

http://norazwa50.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

ShidaGhazali said...

assalam kak..saya join ye

http://kisahshidaghazali.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

EraWaTiE said...

http://erawatie18.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-from-japan-and-korea.html

ayuselalu said...

join tau

id;ayu

http://ayuayu101.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-from-japan-and-korea.html

SueNahar said...

nak join gak.

d i s c o d i v a said...

dah join :)

http://pecintadisko.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

salam lebaran

cik amira hil said...

CIK KIAH JOIN !
heee :D

http://cikamirahil.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?86ebc6ceb69964e629571d9adb7cd68e

::NureeN:: said...

join

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

tq

fazreen azreen said...

FAZ join jgak..! :)

http://fazreenazreen.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

heheh..:P

Syuzana Abd Halim said...

syu join juga...

id : syuzana abd halim
link : http://auralucky.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

dieyla said...

d0ne :)
http://dieylaarshy.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

azelyusoff said...

saya join ye

http://24-7nay.blogspot.com/2011/08/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

CIK JATT said...

saya join gak:)

http://cikjattcontest.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

yangbaik said...

salam perkenalan,

saya join juga... semoga berjaya kepada semua

http://yangbaik-biz.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

The Giveawaystuff said...

wa join
http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

A y e s h a Ramlee said...

join sama...

lama tak masuk sini.. alang2 join sama.

http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

misZiSya said...

nak3! =)
http://caturanhidupinsan.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

iqawangi said...

join jgak.hehe
http://anakenciksalamat.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Nisa Greennnpanda said...

joined.. ^_^

http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Lovely Kitchen said...

Selamat hari raya As..maaf zahir batin...baru nak berjalan raya umah kwn2 maya...ada lg ke sekut raya...klu dh abis hidang kek lapis pun jadilah...hihii

CT said...

Selamat hari raya As..maaf zahir batin

Jom masuk blog kita http://batulesung.blogspot.com

Syai Sipot said...

Salam Eid.

Joined.

;)

http://syailakan.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

zahidahwahid said...

salam...join jugak ya...

http://msantz.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

sue-sama said...

Sue-sama orang yang bertuah! amin..hehehe



http://sayabudaktembam.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

zieyzain said...

ziey follower ke 347. ziey join yah,..thanxx kak =)

http://bicaraohsicinta.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Nieda said...

RAmai sungguh yg joint. Ada harapang dok ni?

cikpuanhady said...

salam..me join..entri autopublish jam 5.33 ptg nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks & selamat hari raya..

Hana Kirana said...

Salam Perkenalan dari Hana Kirana

ni URl saya.. jemput singgah

http://ilurvegaandcontest.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Nur Zulaikha said...

cik asmara memang menetap ni jepun ke?? sekadar ingin tahu...teringin juga nak pegi sane..huhu

fiza said...

Selamat hari raya tuan rumah. Dah join ^_^

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

CT said...

wah buat GA ya

http://batulesung.blogspot.com/2011/09/skypark.html

ayfa arisya said...

dh join

http://uniearisya90.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Mama Syima said...

nak join!! hehe

id follower - mama syima

http://contestngamamakyra.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

tQ~

AMG said...

Hai. AM pun nak join jugak! :D

http://amgiveaway.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Darling Ninie @ Mama Comel said...

Ninie Join

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

LiLy Purple said...

sy follower br... nak join.. harap2 dpt fridge magnet jepun.. ehehehe...






http://lilymily82.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Teratak Hami said...

Salam Asmara,
Akak dah join :-)

http://teratakhami.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

SALAM .JOIN

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Selamat hari raya!

van persie said...

dah join...

http://falsampah59.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

butique4u said...

salam,

sy join :D

http://nonaswc.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

thanks

S@hB@Nu-BaNuu said...

SaYa joiN Yerrr...

http://sahbanu-mulaan.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

I`mulan said...

Mulan joint...

http://jomcontestgiveaway.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

nanajalil said...

dh join
http://akulanana.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Ijah EmoTemo said...

join jugaaa!

http://cheritacontest.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

:)

Sweet Child said...

sy join

id: sweet child
link: http://contestandme.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

TQ

misz l0vely said...

hYe...
j0in ur GA...

http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

tq...
;)

NOOR FATIN said...

saya join!!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/09/giveaway-souvenir-dari-jepun-dan-korea.html

id : noor fatin

;D

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 224   Newer› Newest»