Saturday, June 25, 2011

Yang ditunggu dah tiba..jeng3x!!

Yatta!! order yang lebih sebulan dah sampai. (*mode: senyum sampai ke telinga.;D)

Hari ni secara rasminya Asus Eee Pad Transformer telah diedarkan di seluruh Jepun. Dan!! juga telah selamat sampai ke 122, Rinsenji (rumah kami la). Lambat sangat nak keluar kat Jepun ni. Negara lain dah sebulan keluar. Pre-order lebih sebulan, kene tunggu sebab perlu tukar kepada keyboard Japan.

Lebih kurang ipad tapi eee pad ada keyboard. Nanti ada masa aii story lebih2. :D

18 comments:

Unaizah said...

Sukanya dia....

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

wow best nyer dapat asus Eee pad...lompat tinggi2 sambey senyum sampai teliga la k.as :))

Asmara said...

Unaizah, hihi.. asben la, dia mmg giler gadget. tak boleh nak larang dah minat dia, pantang je ada gadget baru, semua pun dia nak sapu. ahahaha..:D

Ayu! haritu dia beriyer2 soh beli ipad tp aii xmo la sbb dah ada iphone. pastu dia jumpa ni terus wat pre-order. tp ni macham dah jd milik budak2 la, dok wat main kat situ. aii tetap setia ngan lptop acer ku yg dah berusia 3 tahun ni. ;D

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hahahah kids zaman skrng benda gini suka bangat la kak oii...sama ngan adam la :D

Juwita Jamaludin said...

As... Wah lebih jelas melihat raacuun hihihi.. :) leh youch2 skrin gak la yek..

Asmara said...

Ayu, tu la dengan DSi nya, wii nya, tp tak jugk main beriyer. awal2 je excited. hihi..

Asmara said...

Ita, haah touch2 je. hehe.. tp xleh pakai stylus. haha.. boleh tengok sambil baring. ;D

Amie said...

wahhhh....bestnya, mesti canggih tu...

Ida,Japan said...

senyum sampai ke telinga jer ke...tak lompat2 sekali ke asmara..he.he nice!!

Kamalia said...

Kak as..td nmpk en keri post gambo ni kat fb.wah2.terus tngok raacun nmpknye td.best2:))

Asmara said...

K amie, teknologi terkini la kononya. ekekeke..

K Ida, haha.. senyum sampai telinga je, tak sempat lompat dah tau sape yg rasmikan. ;D

Kam, testing la tadi tu. dia tengah godek2, install apa2 yg patut. yg aii tau pakai je ni kang. haha..

nur easy said...

wah bestnya..apsal xtau nih.. hehe,.. nti wat full review tau ;)

CT said...

wah...seronoknya...

Asmara said...

ez, hehe.. nnti ada masa aii buat. kene tnya yg pakar. :D

kak Ct, seronok dapat gadget baru. yg penting mmg nak guna. hihi..

Lovely Kitchen said...

cer citer cer cietr lagi..menarik tu...

Asmara said...

haha.. kak ena berminat nampak! ;D

Hanis MY said...

wow bestnyaaa cepatla story mory tak sabar ni!

Asmara said...

hanis! dah review dah. haha..