Wednesday, June 15, 2011

Bloopers.. Nora Elena (ngeh3..)

ehehe.. kelakar la pulak found this. scene yang tak ada kat tv! enjoice! :D

11 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

mmg best layan NG scene khen....dia org ni actually kelakar la hikhikhik

nur easy said...

heee tetap comel ;)

Asmara said...

Ayu, nureasy, kan!! tergelak plak tengok. hehe..mmg comey je. :D

Hanis MY said...

ahahaha sgt2 comel suka suka suka...

anie,Nagoya said...

Kawai sokmo.suka3 tq as.love u.cyuuuuu one kiss to u.nak tgk drama ni.ada tak?

Asmara said...

Hanis, kan! tergelak tengok. hihi..

K Anie, ahaha.. i terima kish dr u. muahaha.. kak anie boleh tengok kat sini, tak yah donlod bagai. hehe..

http://malaymoviesfull.blogspot.com

Lovely Kitchen said...

sweet! kelakar jer...x sabar nak tau eps seterusnya...hiks

Asmara said...

ahaha.. kak Ena, ari ni last. nak tengoh seth kul 4 ada live kat tv3\raacuun. hehe..

Anum said...

memang best drama ini...
hehhehhe
tiap ptg nak balik cepat je nak tgk drama ini

Idayu said...

suka sgt cita nih...

p/s: amacam racun so far best x?

Asmara said...

Anum, hehe.. ari ni last la ye awak terkejar2. :D

K Ayu, best! lepas ni layan stanza pulak. waa.. minat drama melayu pulak dah. kalau pelakon hensem dan cantik aii tengok. hahah..
*Raaccun so far ok la kak. berbaloi la dengan harga tu. sekarang dah tambah 3 channel lg, warna, oasis ngan arena. tp julai ni baru start. :)