Wednesday, August 18, 2010

Air Rambutan

Air buah rambutan, bukan rambutan kupas sendiri tapi rambutan tin. Kalau minum ni memang berebut la dengan Haziq. Buahnya semua dia yang makan, mama minum air je. Minum masa berbuka semalam. Dapat jugak makan rambutan walaupun bukan fresh dari pokok. Panas2 ni minum dengan ais memang sangat syok!
Ini rambutan tin yang kami beli kat sini. Import dari Thai, ada jugak buah papaya, laici dan longan. Lega jugak la ada kedai jual barang international kat sini.

5 comments:

aile77 said...

hah... confirm buka puasa ptg ni lychee dlm tin kat rak tu nak kena korban... huhuhu.... buat sirap lychee pun best gak kan...

izahdaut said...

geram betul ngan dak kecik baju belang nih..hehe..uihh air rambutaann...sedapnyeerr..nk buat gak laa

Asmara said...

Emi, sirap laici lagi sedap tu. buat jgn x buat tau! hehe..

Izah, beli buah tin rambutan tu je, tak 5 minit dah siap satu menu berbuka. hehe.. budak kecit tu baru 7 bulan skrg. hihi..

kew_chop said...

tula, nasib baik ada buahan dlm tin ni kan kak, bolehla buat pengubat rindu.. hihi..

Asmara said...

Murni, betul tu. nak beli yg fresh mesti mahal, tp x penah jumpa pun lagi. hihi..