Tuesday, November 24, 2009

Aktiviti cuti..

Semalam adalah public holiday di Jepun. Rasa mcm byk plak public holiday dia nih. huhu.. Cuti untuk berterima kasih kat pekerja2 di Jepun. hehe.. asal boleh la. Kalau kene hari Jumaat ni kan best, terasa sikit mcm cuti raya haji. hehe..
Kitaorang tak jalan jauh mana pun. Plan mmg nak gi jauh sikit, tp dah sejuk2 nih mmg xde mood nak jalan sgt, lagi satu malam pun dah cepat. Pukul 4 je dah gelap. Last2 jalan kat area sini2 je. Bawak budak2 pegi main kat taman atas bukit nih.
Pemandangan dari atas, nampak tak kampung yg kami duk? hehe..
Act. sekolah Batrisya cuti seminggu lepas sebab ada budak sekolah dia kene influenza. Jadi kitaorg pun kuarantin tak jalan2 sgt, risau jugak dgn penyakit yang mudah merebak nih.
Lama2 duk rumah pun sian kat budak2, bawak jugak la main2 kat luar.
Posing dari Haziq. Baru satu je gambar dia yg agak elok posingnya.. haha..
Ni pun payah gak nak soh tengok camera.
Batrisya mmg terror hampir semua tmpat exercise dicubanya.
Kalau winter tak boleh masuk dah sini sebab salji adalah sangat tebal.
Atsui kata Batrisya.. org sejuk2 dia kata panas. Dua2 dah bukak baju sejuk, dah penat main, berlari naik bukit turun bukit maunya tak rasa panas. hehe..

2 comments:

blogresipi said...

Seronoknye bermain... hati hati ye dengan virus influenza tue.. sini pun banyak juga kes. Harap2 kita semua dijauhkan dari bencana tue...

Asmara said...

Ijan, sebab tu la malasnya nak kuar time penyakit berjangkit ni. lg2 musim sejuk ni cepat sgt penyakit merebak. Doakan kita semua selamat ye..Amin..