Friday, October 9, 2009

Pertunjukan konsert sekolah Batrisya

Pertunjukan Konsert ke teater ye? Ikut kertas yg diberi sensei ni tajuknya Family Concert. Konsert ni diadakan pada hari semalam 8 Okt. Walaupun sana sini berita memaklumkan Taufan besar datang, tapi Alhamdulillah tempat kami masih selamat dan tiada sebarang kerosakan.

Taufan yang datang ni namanya Taufan Melor atau Taifu 18. kenapa 18? sebab taufan ke 18 yg terbentuk untuk tahun nih. Kali pertama direct hit ke Jepun dalam tempoh 2 tahun. Alhamdulillah kami selamat dan masih boleh keluar rumah jalan2 dan shopping sekali semalam. :). Cuma hujan lebat sikit waktu pagi dan tengahari hanya renyai2 sahaja. Tapi malam tadi angin kuat juga, Syukur tiada sebarang kejadian tidak diingini di sini.

Sambung kisah konsert nih. Act. ni pertunjukan teater katun kanak2. Ibu bapa pun dijemput hadir kalau nak tengok secara percuma. Kitaorang datang jugak sebab nak bawa Haziq dan nak tengok jugak apa la persembahannya.
Ini cerita berkenan serigala yang menyamar jadi nenek tu. ala.. lupa la tajuk citer. malas nak google. hehe..
Haziq happy dapat join sekali. Siap tepuk2 tangan dan ikut nyanyi lagu Anpaman dan Totoro.
Penyanyi ni yang menyanyikan lagu kanak2. Banyak jugak duit sekolah Batrisya ni nak sewa dewan dan upah artis2 nih.
Sensei sekolah ada jugak buat persembahan. Kanak2 pun ada naik pentas. Banyak amik video plak nih. Sekali lagi malas nak edit.
Baru nampak muka Batrisya. Masa ni beratur nak naik bas. Haziq nampak kakak terus je soh kakak ikut balik sama kitaorang.
Ok nanti kita jumpa kat rumah ye. Babai!!

3 comments:

blogresipi said...

Batrisya nampak cam dak jepun la... hehe.comel la baju seragam diorang tuh. haziq dah berapa umurnye?

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

As said...

Ijan, Batrisya 5 taun, Haziq 2 taun. budak2 kalo pakai uniform mmg nmpk kemas dan comel je. hehe..