Wednesday, October 7, 2009

Jamuan Raya Undergrad

Sabtu lepas student undergrad buat jamuan raya. Buat untuk semua sekali. ehek.. tak merasa la makcik nak gi open house rumah tiap2 orang. Inilah sahaja malaysian yang ada kat kat sini. sorang je lagi tak balik.
Wakil pelajar beri ucapan. Macam YB.. hehe..
Kakak2 yang rajin melayan Haziq dan Batrisya.
Menu yang ada. Nasi impit, kuah kacang, rendang, ayam masak merah, kuah lodeh, nasi minyak dan pelbagai kuih raya. Pandai bujang2 ni masak. :)
Batrisya dan Haziq yang dah kelaparan, mama tak masak pun untuk tengahari.
Bujang2 lelaki yang ada. Eh ada sorang bapak budak dan sorang baru kawin.
Anak2 dara 9 orang je kat sini (sorang lg lom balik). Sorang mak orang dan sorang minah saleh tu yg baru kawin ngan budak mesia sini. Nanti kita gather2 lagi ye adik2!

2 comments:

blogresipi said...

Wah meriahnye... seronok si comel dua orang tu makan ye... nak tompang semangkuk!!!

Asmara said...

Ijan, mmg best kumpul ramai2 nih. habis pantang boleh tumpang semangkuk! hehe..