Wednesday, July 8, 2009

Jagung Bakar

Bestnya dpt makan jagung bakar. Jumpa jagung kat supa terus je beli. Sebiji 98yen, beli 3 biji. Balik rumah terus rebus. Act. rebus semua pastu bakar separuh, cepat sikit masaknya. hehe.. letak white paper ngan butter, makan panas2 sedapnyer..

4 comments:

yan said...

ko ni as, advance je dari aku. Aku ni baru plan2 nak buat jagung segala jagung.. bubur ker, cucur ker bakar ker.... tapi tengah duk tunggu rege jagung murah sikit... dalam 2/3 mgg lai, murah lah kot... ehek

Asmara said...

Uihs yan lama no ko nak tunggu tu. Kang x sempat kang...heheh.. beli dlm tin je kalo nak wat bubur tu. Aku kalo yg fresh camni mmg makan camtu je lg nikmat. hihi..

mohd said...

sedapkn jagung..ni dlm peti sejuk menimbun stock jagung..tp rebus jer..xpernah lak bakau2 ni...cmner nk bakau ekk??

As said...

Mohd. bakar je atas api. Cucuk la dengan besi pembakar atau garfu pun boleh. Pusing2 asal nampak jagung tu terbakar ok lah tu.