Wednesday, July 8, 2009

Jagung Bakar

Bestnya dpt makan jagung bakar. Jumpa jagung kat supa terus je beli. Sebiji 98yen, beli 3 biji. Balik rumah terus rebus. Act. rebus semua pastu bakar separuh, cepat sikit masaknya. hehe.. letak white paper ngan butter, makan panas2 sedapnyer..

5 comments:

yan said...

ko ni as, advance je dari aku. Aku ni baru plan2 nak buat jagung segala jagung.. bubur ker, cucur ker bakar ker.... tapi tengah duk tunggu rege jagung murah sikit... dalam 2/3 mgg lai, murah lah kot... ehek

Asmara said...

Uihs yan lama no ko nak tunggu tu. Kang x sempat kang...heheh.. beli dlm tin je kalo nak wat bubur tu. Aku kalo yg fresh camni mmg makan camtu je lg nikmat. hihi..

mohd said...

sedapkn jagung..ni dlm peti sejuk menimbun stock jagung..tp rebus jer..xpernah lak bakau2 ni...cmner nk bakau ekk??

As said...

Mohd. bakar je atas api. Cucuk la dengan besi pembakar atau garfu pun boleh. Pusing2 asal nampak jagung tu terbakar ok lah tu.

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,