Sunday, July 12, 2009

Conchiglie

Sejenis pasta, saja je nak try jenis yang ini. Dah beli tak pasti nak masak apa, mula2 nak buat mcm sos spagheti tu je, pastu mcm tak sesuai, pastu nak wat sup tp mcm tak best plak. hihi.. last2 goreng aje.
Goreng pun special sikit. Perencah dia blend bawang merah, putih, lada kering 5 biji dan daging sekali. letak juga sotong, daging potong halus dan sayur2an. oh letak juga satu tin chop tomato. Ala2 mcm buat sos spegheti jugak la tp goreng semua. Nak makan tabur pharmesan cheese dan serbuk black paper. Sape2 pon boleh buat. :)