Monday, June 29, 2009

Festival Jualan Makanan

Hari Jumaat lepas kitaorg tengok jualan/konsert student2, buat kat universiti. Program ni tiap2 tahun ada. Macam2 gerai makanan ada jual.
Tapi banyaknye x leh makan la.
Kat sini je boleh makan, gerai budak2 mesia. Diorang jual popia ngan karipap je. hehe.. masa sampai pun dah abis dah. Next year boleh join.
Gerai budak jepun jual air.
Konsert la student2 ni suka. Yang menyanyi pun diorg gak. hehe..
Tapi aku paling suka nih. Lama gak duk sini. Muzik Jazz pandai oohh.. budak2 nih.
Berat nak pegang double bass ni, student2 sini ada kelab diorang sendiri. x guna duit uni pun buat club suka2 untuk student yg berminat.
Yang ni paling best.. bukan senang nak tiup saxophone nih.