Thursday, April 16, 2009

Barcelona, Spain in memory..

Baca blog reen punya pasal la ni, terkeluar kisah2 lama. hehe.. Sangat2 sweet memory, best sangat pegi sana. Kalau ada rezeki lagi mmg teringin nak ke sana lagi. Insyaallah..
Dah 5 tahun yer. Lama dah.. masa ni tengah pregnant Batrisya 4 bulan, sempat jln2 tu.
Rasanya ini first time naik cable car. Saya adalah seorang yg gayat, mmg pikir 2/3 kali masa nak naik tu.
Mesti lawat Stadium Olimpik dia tahun 1992 tak silap.
Bangunan kat sana mmg la pelik2. Mmg kene amik gambar, rasanya kalau dtg lagi tetap sama kot.
Sagrada d familiar, dah siap ke belum nih? (terjemahan Bible diorang) mmg berserabut.
Tgh honeymoon lagi. Bangunan apa ntah.. tak ingat.
Stadium Barcelona FC. Kitaorg siap jumpa Ronaldinho lagi.. tp dalam kete, ingatkan kenapa la ramai org tunggu kat pintu gate. rupa2 tunggu players dtg training.
Sini pun best, nak pegi kene menapak naik bukit. Penat oo..
Hubby seorang pencinta muzium, tengok Piccaso kat situ. Mmg best kalau korang gi Europe tak rugi pegi Spain, pueh hati la.