Sunday, March 22, 2009

BBQ di tepi sungai

Seperti yang dirancang, student malaya kat sini mengadakan BBQ sempena ketibaan Spring. Acara ni mmg selalu diadakan time summer, hanami, kedatangan student baru dan suka2. Banyak kilo jugak daging dan ayam yang dibakar.
Masa2 beginilah diorg berkumpul. Ada juga yg bawa pot luck. Aku bawak jugak nasik goreng. Licin semua makanan.
Budak doa orang ni gembira dapat main2 kat luar. Cuaca panas tp angin yg meniup sangat sejuk.
Haziq tak nak main bola dgn orang. Main sorang2 je. Bila orang dtg kat dia cepat je lari kat mama.
Saje selit minuman petang kitaorg hari ni. Kuih kesukaan hubby 'Cek mek molek' katanya. hihi..