Thursday, January 22, 2009

My Favourite pic..


hihi.. aku suka ngan gambar nih. Gambar ni di ambil masa baru2 sampai kat UK. Time tu berdua lagi n time tu aku kurus lagik.. ahak! Guna camera manual lagi, pastu pegi cuci, pegi scan simpan kat komputer. huhu.. bukan main byk processnyer. Tak silap aku masa amik gambar ni guna kamera beli kat carboot 1pound. sekali pakai je pastu ntah mana2 letak beli plak digital sony pun tak tahan dirosakkan oleh Batrisya yg terror sekali menggunakan camera hingga kini.

Aku suka jugak sebab gambar ni la aku hantar kat utusan kot, masa salam perantauan. hehe.. jelas jugakla muka kitaorg dlm paper masa tu. eh! aku terjumpa gmbar ni masa nak amik folder dlm pendrive aku ni ha. so aku abadikan dalam blog aku. Kesejapan masa berlalu...

5 comments:

~ yus ~ said...

As, anak-anak tak rindu papa dia ker?

Asmara said...

Maunyer tak kak. Lagi2 Batrisya tu, tiap malam ngadap siap nak tido dpn komputer ngan papa. Tiap hari mesti ada citer pasal papa dier. Sabo je la.. sikit masa je lagi. ;)

Lupin the 3rd said...

Macam saya masa muda2 plak ahaks2

~ yus ~ said...

Nih Lupin the 3rd nih papa budak2 nih ker?..huhu

en_me said...

itu dulu, sekang camana fulakkks.. uhuhu, salammmz