Wednesday, January 21, 2009

Komputer Baru..

Best!! Dapat PC baru. Lebih besar, jelas dan lebih update. Masa tukar pc ni aku bercuti la pulak. ermmm abis ler dokumen sulit aku kat pc lama budak pusat komp korek. Pastu angkat komp lama sekali ngan speaker aku. isk2 nih dah 2 hari tak pulangkan lagi. Lupa langsung aku nak clear data kat pc lama even dah britau awal. Ingatkan dpt yg last2 sekali rupanya aku org KETIGA yang dapat pc baru nih daripada riban2 staf. hehe... xpolah seingat2 aku xde la yg sulit sgt sebab sebelum masuk sini dah simpan sume data.

Semoga semangat aku untuk bekerja lebih excellent akan timbul bila menggunakan pc nih. hihi....

1 comment:

~ yus ~ said...

waahh as, bestlah, sekali pandang mcm pc baru akak kat rumah nih pulak..hehe