Monday, January 19, 2009

Girls outing..

Me n my good friends.. kak rat, tehah n jaja. Dulu satu jabatan tp lepas reshuffle sumer dah kene tukar2. So hari ni kitaorg plan cuti lepak sama2 kat Straitsview Lodge setengah hari je.



Makanan dibelanja oleh Jaja dengan memasak jemput2 yg mmg jadi favourite kitaorg sejak dulu lagi dan juga sambal ikan bilisnya yang mmg sangat sedap. hehe.. dan atas permintaan kak rat telah memasak sambal daging special yg sgt sedap juga makan bersama nasi impit. Dua menu ni pun dah cukup sgt memenuhkan perut kitaorg.
Oh this one pressie for Tehah from 3 of us.

And i really appreciate for this beautiful 'selendang' as my pressie from those 3.
Oh tak lupa ada jugak belated birthday cake utk me n teh. Sangat gembira dpt bersama2 dengan diorg mendgr kisah masing2. I will miss this moment forever. Thanks to kak rat, jaja n tehah being my really good friends. Alhamdulillah terima kasih Allah menemukan sahabat yg baik kepadaku. Amin.

1 comment:

Lupin the 3rd said...

Ini bukan girls meeting nih ..nih aunty2 meeting2