Monday, May 12, 2014

Emak tersayang..

Kami seluruh ahli keluarga mendoakan emak dan emak mertua (gambar bawah) dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki selalu, sentiasa dirahmati dan diredhai Allah SWT. Amin Ya Rabbal Alamin..
Mak mertua dan anak2 di Taman Negara Pahang 2013
Usia mak dan mak mertua sama. Lahir tahun 1951 sekarang umur 63 tahun. Alhamdulillah dua2 masih sihat walafiat dan masih boleh berjalan ke sana-sini lagi. 
Gambar dalam satu folder, sejak balik ni jarang gambar berdua, yang ada masa birthday mak dgn raya je. tapi folder gambar tak tau mana. Untuk kenang2an bersama emak tersayang.

Anak2 pun ada buatkan kad untuk mama semalam, tapi tak sempat ambil gambar. Busy betul semalam banyak aktiviti. Semoga ibu2 di luar sana turut mendapat kasih sayang yang terbaik dari anak-anaknya. Sama-sama kita memperingati ibu kita tak kira dimana kita berada dan bila-bila masa. Sayang emak2 saya. :D

7 comments:

Ummiarissa Mahdi said...

Selamat Hari Ibu juga....semoga anak2 akan sentiasa mendoakan kesejahteraan ibu..

p/s:lama tak jenguk blog ni

Acik Erna said...

alhamdulillah sihat lagi mak dan mertua As..
8 tahun lagi untuk acik sampai keusia itu..tak tau la ada lagi ke..dan sihat lagi ke tak..
mudah2an..acik juga akan sihat sama macam mak dan mertua as

Ema Rie said...

subhanallah sangat cantik ciptaan Allah...
Selamat Hari Ibu...

jemput ke sini
http://emashaklee.blogspot.com/2014/03/apa-punca-perut-asyik-lapar.html

Asmara said...

1)CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) has left a new comment on your post "Emak tersayang..":

Selamat hari ibu buat As juga :)

2) Teratak Hami has left a new comment on your post "Emak tersayang..":

Salam perkenalan.... hehe...
Dah aktif semula blog ye :-)

Asmara said...

TQ all. :D

*komen kak yati dan k. fizah (teratak hami) terdelete sib baik ada kat email so copy n paste balik. hehe.. Tq!

fazianbatrisyia said...

happy mothers day as...

fazianbatrisyia said...

as jemput singgah blog