Wednesday, February 27, 2013

Omedetou shujin!

Alhamdulillah Syukur pada Allah.. Shujin(suami) telah berjaya mendapat segulung PhD Engineering setelah tamat tempoh pengajian beliau di Jepun. Sebenarnya dah 5 bulan berlalu graduation day beliau. Tetapi baru hari ni berkesempatan nak memorikan di sini untuk kenangan kami. Lama sungguh dah basi pun. hehe..
Tahniah suami tersayang (Dr. Kery) :D. Moga menjadi pendorong pada anak2, saudara dan kawan2 yang lain. Amin.. :)

28 comments:

Zurina Hj.Zainal said...

congrats term...eh...en shujin term..hehehe...

Mixed-family in da house.... said...

alhamdulillah...

*rindu celoteh kak as di blog....

Daddy Ziyyad said...

Tahniah!!!!

ADEEYA said...

Tahniah pada en suami ye :) hehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tahniah pada En Khairi... pemangkin kepada yg lain utk berjaya :D

Acik Erna said...

assalam As..tahniah buat as sekeluarga..baru acik tau..shujin tu suami ye..ingatkan nama orang..

Nazayiena Ayiena said...

Tahniah buat suami As dan As juga yg jadi tulang belakangnya.

hanem manaf said...

Tahniah utk suami agar jadi contoh buat anak2. Pastinya disebalik kejayaaan tu isteri memainkan peranan utama.

LydSunshine said...

Tahniah. PhD. Dh jadi doktor la dia.

kyo_9 said...

Yamagata U ke??
wow!
best nyer dapat sijil versi English.. sayang x semua daigaku buat camtu (-_-")

Wani said...

salam ,,,tahniah untuk en.suami .. dah lama x dengar khabar berita .. moga semuanya sihat ..

Wani said...

salam ,,,tahniah untuk en.suami .. dah lama x dengar khabar berita .. moga semuanya sihat ..

lady lavender said...

Tahniah for u too as. Kejayaan seorg suami semestinya tak akan mudah tanpa never ending support from a person behind the scene which is u :)

Nieda ramly said...

Tahniah utk suami As dan isterinya juga.

Ijah EmoTemo said...

alhamdulillah! tahniah! :D

mast azmi said...

congratulations! alhamdulillah.. tahniah

Aimi Laili said...

tahniah! :)

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

Omedetou sensei(⌒▽⌒)

lavenderlover said...

congratz to suami akak! =)

lavenderlover said...

congratz to suami akak! =)

~ yus ~ said...

Congrats Dr Kery...:)

Ain SSB said...

Aw yay omedetou! Congrats to suami Kak As! :)

Cik Sara said...

Omedetou~...

zana fahmi said...

Tahniah utk suami As. Mudah2an boleh mendorong anak2 dan saudara mara pula kan?

zahidahwahid said...

tahniah....

Unaizah said...

Tahniah!!! Bukan senang nak bergelar seorang Doktor Falsafah. Akak memang tabik kat semua org yg sambung belajar hingga peringkat tertinggi.

FnF Simple Life said...

congrats ;)

fazianbatrisyia said...

Lambat ucap tahniah Dr. Khairi...Kejayaan lelaki ada wanita di belakangnya...