Wednesday, November 21, 2012

Sayonara Nihon...

Salam rindu kawan2 blogger dan pembaca yang masih mengunjungi blog yang dah hampir bersawang ni. Alhamdulillah.. untuk makluman kami sekarang telah berada di Malaysia tanahairku. Kehidupan adalah sangat sibuk.. bila dah lama tinggalkan blog ni memang susah nak mulakan balik. InsyaAllah kalau berkesempatan memang nak tulis banyak2 dan report apa saja peristiwa yang berlaku setiap hari dan masa. Tapi kekangan masa yang tak mengizinkan saya hadap blog lama2.

Rindu dengan laptop lama yang telah berkhidmat lebih 5 tahun bila menulis blog. Dah lama tak upload gambar kat sini. Dah lama jugak tak petik2 camera. Rasa banyakkk sangat nak diceritakan dan dimemorikan di sini. InsyaAllah moga terus diberi kekuatan untuk meneruskan catatan diari kehidupan di sini.

Terima kasih tak terhingga buat rakan2 blogger yang masih mengingati dan memberi komen pada entry2 yang lepas. Saya sangat hargainya. Masih tak berkesempatan nak buat kunjungan balas pada rakan2 blogger yang lain. Semoga persahabatan di alam maya ni akan berterusan bersama rakan2 blogger yang lain. Amin..:)

36 comments:

Kesuma Angsana said...

ok, KA terus follow aje ye

Kesuma Angsana said...

by the way homestay kat melaka masih ada ke ? tq

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

miss ur entry :)
cepat2 dapat mood ya

fazian.batrisyia said...

Sempat2kan utk kongsi dgn kami yg masih menunggu cerita terkini. Selamat kembali bertugas...

cik fadh said...

welcome to malaysia !! hihi

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Salam rindu As :D

Bila sampai di tanah air tercinta ni..

Insyallah jika ada kesempatan As coretlah pula aktiviti disini ye..

As tinggal dimana ye ?

Kak Izan said...

Selamat pulang ke tanah air.. nie balik for good ker?..

Rai Ourkizuna said...

as ada kat malaysia ke? waaahhh.. bestnya..selamat kembali ke tanah air..nanti kalau ada gather gather blogger boleh la as join..best best :D

Nieda said...

lama betul Asmara "bercuti". Rupa2 dah balik Malaysia.
Welcome home.

Fazlinil Irma said...

Alhamdulillah... akak dah balik msia.

kita serupa kak as.. balik je msia terus hilang semangat nak berblog.

kalau sy ni dah 2 tahun x cuba resepi baru.. sedih bunyi dia.. huhuu. :)

MystoryPic said...

Dah balik Malaysia untuk selamanya ke??

me suya said...

takpe kak As..take ur time to settle down then make a come back within this alam maya..Suya pun salah sorang yg akan tunggu ur update.. belum terlambat, "welcome back sis!"

kasihredha said...

Alhamdulillah dah balik msia...
Patut le lama myepi.

ShidaGhazali said...

Assalammualaikum...

welcome back to malaysia...hehe

FnF Simple Life said...

masa As msg dalam densya on d way ke airport tu sy kat klinik cos anak demam... saya confuse jap, densya yang mana sbb masa tu dah dekat waktu berlepas ... sedih gak tak dpt anta since jarak dari rumah kami ke Narita Airport dalam 40 minit je. InsyaAllah... ada rezki nnt kita jumpa di Melaka ye As...

eruniahasano87 said...

salam rindu jgak akk..tak sabar nak tggu n3 tbaru akak...nanti cpat2 updated tau hehee :)

sitiezahim said...

salam kak as...eh dah balik msia for good ke? maaf tak tahu huhu

LydSunshine said...

Okay... take ur time. Dah balik malaysia dok mana? Melaka ke?

syieda said...

salam... patut la tunggu2 tak update citer baru. rupanya dah kat malaysia dah. back for good kah?

Nazayiena said...

Dah blk M'sia rupanya.xpe take time.

Marya Yusof said...

As salam Asmara,

Dah kembali ke tanahair ye! Cuti2 kah? Atau balik for good? Apa2 pun enjoy every second & minutes ya! See you soon :)

~~zana@pb~~ said...

Dah di Malaysia? Mesti bnyk benda nk di uruskan....rihat2 dulu.

Teratak Hami said...

Dah dekat kita ni As .. bila agaknya dapat "laga-laga" pipi :-)

~♥ OjaAmran ♥~ said...

balik malaysia for good ke As? anyway selamat kembali..kami pun insyaAllah akan kembali ke tanahair tercinta jugak nanti...

Daddy Ziyyad said...

Ohhh..dah balik Malaysia for good kah?

Takpe ..take your sweet time to adjust your life, back in malaysia :)

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

windu dengan blog ni (^___^) dan tuan blog juge (^___^)

nanie said...

selamat kembali ke tanahair :)

Chekgu Azrine said...

welcome back to msia sis..missed ur writing..keep it up!!

lady lavender said...

salam AS...diam2 rupanya dah balik Msia :-)

take your time. Baru2 balik ni byk yg nak kena 'adjust'. Keep on blogging :-)

Ummiarissa Mahdi said...

oh dah ada di Malaysia ye....okay...nanti story ye...

lavenderlover said...

akak dah x duduk jepun ke? bila blik malaysia?

Mixed-family in da house.... said...

welcome back kak as....hihihihi.....

Unaizah said...

Firstly, welcome home!! It's a very big change for you & family. Understandably, you need time to adjust and adapt. Well dear, take your time to settle comfortably and do come back.

ishamizu said...

Salam As

Welcome home, there is no home like our Msia. Patutlah senyap je..ok nti free2 update k..:)

najmi nawawi (juon) said...

woah..da 5 taun..im a beginner.mr sifuu~ btw u are right..jum jalinkan ukhuwah blogger!

Cik TeN10 said...

Dh lama tak jenguk kesini.. Dtg2 tgk dh balik malaysia dah pun.. Selamat memulakan kehidupan di malaysia :)