Thursday, June 28, 2012

Pineapple Cake yang sedap!

Kek bukan saya buat. Ini diberi oleh adik Iskandar yang duduk berhampiran rumah saya. Sangat rajin masak memasak, baking membaking. memang kalah saya. hehe.. Arigatou Is!  Nak resepi boleh refer kat blog dia Aku bukan masterchef  atau boleh like fanpage dia kat fb. :D

*Banyak lagi gambar2 nak kene susun dan simpan di sini, rasa nak pengsan tengok folder gambar2 ni. ;) Laptop saya dah lembap, nak susun gambar pun kene menunggu, dah tua usianya, hampir 5 tahun. Tapi masih bertahan sampai sekarang. Sayang laptop ni, selagi boleh guna kita guna sampai la tamat riwayatnya. :)

15 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

baguihnyer ada jiran yang rajin baking ni....best main masak2 dan rasa....nmpk gebuzzzz cake dia

yatie chomeyl said...

budak laki ke masak ni kak? terror nya

Rai said...

adehh..kek dia tu sponge cake ke cheese cake..nampak sedap gila.. moist gitu..dengan limpahan sos nenas tu..pengsannn...

Eey said...

Hmmmm... Tgk pun nampak sedap.
>o<

~ yus ~ said...

nampak sangat sedap As!...

Deq's Qienz said...

sedapnya sis..nak sikitt..hehe

ADEEYA said...

Kasi lah dia rest, mesti dia kuat bekerja tu hehehe :)

Mooniqueen said...

Aduhhh tang meleleh tu yg tak tahan... Mesti sedap sebab nampak gebu je...

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

nak pi melawat la ke Scent of Kitchen tu jap (^____^)

Daddy Ziyyad said...

kek tu mmg nampak sedap!
laptop ni jangka hayat max dia 3 tahun aja...masuk 5 tahun, mmg tunggu masa nak arwah aja...ekekeke..

Amie said...

he he heh... laptop ye..., kak Amie tukar Mac lalu, sebab dah 7 tahun pakai laptop yang sama, tapi sekarang jauh lebih murah harganya berbanding dulu.

fazian.batrisyia said...

mesti sedap kek ni dgn rasa nanas yg masam2 manis...meleleh air liuq u....dpt tgk jek..

i'mNOTmasterchef said...

alamak kak. malu lak sy.
hihihi.
btw, douitashimashite!

*tengs gak gak sebab promote blog ngn fanpage, hikhik

Elysa Sofia said...

automatik lapar nampak kek...^___^

daddydee said...

nampak cam best sangat...tergoda nafsu ai....