Thursday, March 1, 2012

Hari Panas di musim salji

Jalan2 main dengan salji, hari panas memang best jalan2.
Semua gambar di sekitar kawasan rumah.
Untuk kenangan anak2 nanti. ;)





Baiknya dua beradik ni, kawan main pun iyer kawan gaduh pun iyer. hehe..
Yamadai 2012..

19 comments:

Hanis MY said...

wahh syoknyaa... rasa cm nak join sama, ha ah la hari ni agak panas kan... tapi malam ni dah mula sejuk balik wuwuwu...

MsDila said...

bestnya bermain salji...

diha said...

^_^

sue-sama said...

hehe bestnye mereka main yuki

Teratak Hami said...

Terasa nak guling2 lah .. Melaka panas!!

yatie chomeyl said...

tp kalau hr panas jalan2 kat salji, silau mata sikit kan kak

Nazayiena said...

Seronoknya budak2 tu main yuki....

アヌムちゃん said...

bestnya yuki dkt sana byk lagi..huhuu

シャイマ said...

semalam panas gak sini 7! keluar rumah pakai selipar je. coolnye yamadai nye exterior. tak mcm the usual dai kat nihon

natasha kamarudin said...

bestnye..

Ijah EmoTemo said...

ya hampun bestnya!! hehehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

seriau tgk 雪 atas bumbung tue tebai giler la....lepas ni sure rindu nak main 雪 ekkk

Papa Mifz said...

jeles ngan budak2 itu..sebab mereka dpt maain salji...huhu

Kazman / Sue said...

salam kenal dari kami sekeluarga... wah... seronoknya main salji...

Nieda said...

Hampir tak nampak budak2 tu. Tinggi sungguh yuki kat sana.

Juliet_iRa~" said...

musim panas tp salji bertimbun juga..heee

nmpk best!

kak Azi - Germany said...

Sebegini teball As.. adoiii

SURIA AMANDA said...

nak tanya la..baju agak2 kering x basuh time ni?

Asmara said...

suria amanda, kami hantar baju kat dobi ada dryer, tak pun letak dlm rumah pun cepat kering sebab pasang heater. ;D