Monday, December 12, 2011

Sibuk... (la konon2nya)

Beberapa hari ni macam sibuk sangat, macam2 aktiviti la pulak. Cewah mcm la bz sesangat, nak update tapi malas, bukak blog pun sehari sekali. Nak blog walking pun tak berkesempatan. Maaf la yang datang berkunjung tapi tak sempat nak buat kunjung balas. InsyaAllah hari Rabu ni baru free sikit. :D

Layan gambar Haqem yang mengedik masa ni. Masa keluarkan baju2 winter baru perasankan benda ni (apa nama ye). Hadiah orang bagi masa birthday Haqem dulu, tapi tak pakai2 pun. Kawan tu yang kait sendiri baju ni, ada sekali dengan topi, tapi baru sarung kat kepala dia dah tanggalkan tak sempat nak bergambar. Lepas tu pakaikan snowcap kakaknya nak pulak bergambar. hehe.. tp ni pun guna iphone nak cepat punya pasal. :D
mmuahh... kissh!
Tahan berapa minit je ni, lepas tu dah tanggalkan. :D

Tipu je bz sangat, sebenarnya tengah syok melayan wii yang dah terperam hampir 2 tahun. Beli awal tahun 2009, tahun lepas ada la main sekali dua, awal2 beli excited main hari2. Tetiba tergerak hati nak main balik. muahahaa.. naik syok pulak dah. Jya..

20 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

kawaii nyer haqem sekali tgk mcm gegurl plak....gerammmm

ada wii mmg ketagih nak main la akak...

lavenderlover said...

alolo..kawai ne..so kiut!

Hanis MY said...

ya ampun kenapa comel sgt haqem ni? wahh best! selamat berwiiiii...

Ijah EmoTemo said...

alahai kiyuttt nya! geraaam tgk haha

Juwita Jamaludin said...

Wah best main wii jadi leka kan as.. Sana yuki dah tebal ye

kasihredha said...

comeyyy nya

Teratak Hami said...

Macam gegirl. Patut je pun dia tanggalkan.

JaSSNaNi said...

heheheheh.. cute je.. :)
skrg ni musim winter ye kat sana.. jenuh sejuk la kan.. sini still musim hujan.. jenuh banjir merata2..

LydSunshine said...

Main Wii rupanya.. heheh.

JHaZKiTaRo said...

hehehhe.. comel!! anyway, salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

アヌムちゃん said...

comelll..wahh bestnyaa lyn wiiyee.heee

Ida,Japan said...

comelnyerrrr haqemm..cam girl pulak auntiey nmpk..

Amie said...

sejukkkk....brrrrr

Syaima' said...

poncho rasanya nama dia. hehe. kawaii! wii mmg bermusim la kak rasenye haha kdg tu sampai berhabuk duk je situ kan. kadang tu main straight dua tiga hari sampai sakit badan hehe

Cik TeN10 said...

Bagus la akak main wii sejuk2 gini.. Byk gerak xde la sejuk sgt kn.. Sy kl main sorg2 pn jd keja ketawa sorg2.. Haha

Btw comelnye dia nk cubit pipi sket boleh ? Hee :p

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hiks hiks..aktif dan lincah..pandai menari ye dek?

bopandot said...

alolo..comei nya jejaka muda tu...
bestnya nmpak pn dh sgt comfy pakai *apenamatuh* .. (^_^)

fazian.batrisyia said...

tomei2 jek dia pakai cam tu....

Ain SSB said...

Alahaii comelnyaaa! :D

Haha Kak As, bila dah start main Wii...memang! Ketagih habis! huhu.

Irfa said...

comelnya :0