Saturday, November 26, 2011

Autumn terakhir..

Salam Maal Hijrah 1433H buat semua.
Layan gambar je hari ni. :D
Buat profile, satu2nya anak perempuan yang ada. hehe..

Budak kecik yg geram nak tangkap burung. Saja nak bawa beg kakak dia tu. :D
Memang tak dapat la, sampai terjatuh kejar burung. :p

Masih ada yang merah.
Terakhir untuk tahun ni, sebab lepas ni tengok warna putih sajalah. Pokok pun dah banyak kering tak berdaun. Gambar di sekitar Uesugi Jinja, berdekatan rumah. Diambil pada 23 Nov lalu masa public holiday. Untuk simpanan dan kenangan akan datang. :-)

10 comments:

アヌムちゃん said...

kalau sy pun geram nak kejar burung tu.heeee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Kirei....
Akak next year dh nk blk for good ker
Same ngan k.ita ekkk?

Cik TeN10 said...

Alahai..seronoknya diorg bermain2.. :)

Ohhh next year dah nak balik mesia ea?

Nur Zulaikha said...

teringin nak saksikan sendiri..akakkk..kite siyes taw nak akak belikan chopstick dr jepun tu...kalau dah balik malaysia bg taw ye..TQ

kasihredha said...

cantikkkk
suka tengokk

Chik Att said...

CA pun ada sorang je .... anak dara

Dalila Hamid said...

aduhai... cantiknya gambar.... bila la dela nk ke sana..... :(

Lady Lavender said...

autumn dah abis..now time for hibernation. Sejuukk!

p/s: suka tgk gambar2 kat blog As, lagi puas kalo dpt tepek sekeping-sekeping. sanggup scroll sampai bawah :-)

Teratak Hami said...

Kesian budak kecik tu. Dah le nak kejar burung, kena bawak beg besar plak. Patut le sampai terjatuh.

Ziera Ieyah said...

comelnye anak2 akk...da cam muke jepun da dyorg tu.hehehe