Friday, September 2, 2011

Raya ke Empat

Eh macam beraya sangat pulak. Tak ada apa pun raya ke empat ni. Saja nak mengupdate, orang2 di Malaysia masih sibuk berhari raya, kunjung mengunjung rumah sanak saudara dan rakan2. Kami kat sini macam hari2 biasa, tak ada apa istimewa cuma mulut tu asyik mengunyah kuih2 raya, mentang dah tak puasa. Minggu depan kita start puasa 6 pulak ye. Nak tunggu tetamu nampaknya takde sorang pun nampak bayang. harapan je ada orang nak datang beraya. hehe.. Aktiviti 4 hari ni mengadap tv tengok rancangan dari TV Malaysia. Layan drama raya pun best jugak. Tengok dari web raacun.com tu. Terasa la jugak suasana raya.
Batrisya dan Haziq dah start sekolah dari minggu lepas agak boring jugak waktu pagi. Petang macam ni baru terasa meriah sikit dengan budak2. Oh ye malam ni ada jemputan open house. wee.. bestnya! satu2nya open house yang ada kat sini. haha.. thanks Azila atas jemputan. Oklah itu saja coretan diari untuk hari ni. ;)

12 comments:

アヌム ちゃん said...

wahh best2..layan tv pun best.jemputan raya pun bestt.heeee

nur easy said...

ok gak tu ada open house, panjang sikit meriah rayanya kat sini kan..;)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

oke gak ader raacuun boley tgk kan...rasa gak mood raya ngeee

Lady Lavender said...

sama le kita. ..raya pun sunyi sepi aje :-(. Anyway selamat hari raya aidilfitri dari saya buat As sekeluarga. Semoga ukwah perpanjangan.

Iryd and Pitt's little diary said...

raacun tu yg tgk astro tu kan..wah..leh layan esok..hehe..;)

Hanis MY said...

Ktorg lyn muvimelayu nk feel ry gitu haha.. Kak as nti sy call eh. Agaknya trk ke taifu wiken ni?

yangbaik said...

selamat hari raya sekali lagi...

AZIE said...

puas beraya dengan Kak As...Kak As saja le keluarga saya di sini...syok sgt raya tahun nie...x best teringat raya tahun depan...sunyi raya tanpa Kak As nanti....apa apa pun memori tahun nie i will remember forever!

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tngk tv pun okes je kan....

Asmara said...

Anum, dah xde keje. Hehe..

EZ, satu2nya yang ada. Huhu.. 

Ayu, melekat la pulak dok ngadap tb je. Hehe..

Asmara said...

LL, selamat hari raya!

Iryd, raacuun berbayar. Hehe..

Hanis, lyn gak muviful tu Tp lmbt sikit donlodnye. 

Asmara said...

Yang baik, macih

Zila! Will miss u forever n ever!! 

KakD, dah mcm kt Msia pulak. Hehe..